Televizyon
07 Haz 2010 15:28 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:21

2'DE1 İKİ PROGRAM BİRDEN DOĞURDU! KİM, HANGİ PROGRAMI SUNACAK?

Habertürk Televizyonunun tartışma programlarından 2'de1 ikiye bölündü. İşte yeni programların ayrıntıları.

Dördüncü Kuvvet Medya'nın sitesinin kurucusu ve Başbakan Erdoğan'ın eski basın sözcüsü Ahmet Tezcan ile Nihal Bengisu Karaca'nın birlikte hazırlayıp Habertürk TV'de sundukları 2'de1 adlı program ikiye bölündü.

İKİDE BİRE YENİ PARTNER

İlk bölümü 6 Mayıs'da yayınlanan 2'de1 programında Ahmet Tezcan'ın yerine Habertürk'ün yeni transferi Serdar Turgut geldi. Daha önce Perşembe günleri yayınlanan 2de1 programı artık Pazartesi ve Cuma günleri saat, 19:05'de seyirci ile buluşacak.

Nihal Bengisu Karaca ve Serdar Turgut bu akşam programı ilk kez birlikte sunacaklar. İkili bu gece Fethullah Gülen'in açıklamaları ile İsrail'in yardım konvoyuna müdahalesinin medyadaki yansımalarını yorumlayacak.

TEZCAN VE ATAKLI HABER ANALİZ'DE

2'de1'i hazırlayan diğer isim Ahmet Tezcan ise Vatan gazetesi yazarı Can Ataklı ile birlikte Habertürk'te yeni bir programa başlıyor... Her hafta Salı ve Perşembe günleri saat 19.05'te  ' Haber Analiz' adıyla yayınlanacak programda Tezcan ve Ataklı gündemin öne çıkan başlıklarını karşılıklı olarak farklı pencerelerden bakış açısıyla masaya yatıracak...