Televizyon
10 Ara 2015 12:11 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 18:14

24 TV ekranında beş yeni program

Ethem Sancak'ın sahibi olduğu haber kanalı 24 ekranlarında 5 yeni program izleyiciyle buluşuyor.

24 TV ekranlarında 5 yeni program start alıyor.

Kültür sanattan, astrolojiye, mutfaktan, sağlığa ve daha pek çok konunun merak edilen tüm yönlerinin ekrana geleceği yeni programlar 24 TV ekranından evlerinize konuk olacak.

Yaşamın içinden konu ve ünlü konuklarla eğlenceli ve keyifli vakit geçirirken aynı zamanda hayatınıza yol haritası olacak önemli püf noktaları sizler için ekrana gelecek.

Hayatın içinden konular, alanında uzman konukların yorumları ve merak edilen her şey izleyiciyle buluşuyor.



1.     “24 HAFTA SONU”

Hafta sonu planlarınız için adres aramayın, hafta sonu ekranınıza yepyeni bir soluk!

Evinizin konforunda keyifli huzur dolu bir hafta sonu için adresiniz artık belli.

Ünlü astrolog Zeynep Turan’ın sunacağı ’24 Hafta Sonu’ kahvaltı sofranıza eşlik ederek, ailece izleyebileceğiniz bir programla izleyiciye keyifli dakikalar yaşatmayı vaad ediyor.

Modadan sağlığa, astrolojiden müziğe merak ettiğiniz her şeyi bulabileceğiniz,  birbirinden ünlü konuklarla keyifli sohbetlerin yaşanacağı ’24 Hafta Sonu’ 12 Aralık cumartesi başlıyor.

Ünlü konuklarla stüdyoda renkli sohbetlerin gerçekleşeceği programda, Zeynep Turan, bütün burçların haftalık analizlerini izleyici için yorumlarken sosyal medya üzerinden gelen sorulara da cevap veriyor.

Alanında uzman doktorlardan sağlığınızla ilgili merak ettiklerinizi öğrenebileceğiniz, yepyeni lezzetler keşfedeceğiniz, yılın moda kıyafetlerini takip edebileceğiniz ve en sevdiğiniz sanatçılarla buluşabileceğiniz ’24 Hafta Sonu’ programının diğer renkleri olacak.

Ünlü konuklarla eğlenceli ve keyifli sohbetler her cumartesi ve pazar saat 10.15’te canlı yayınla 24 TV ekranında olacak.



2.    “SANAT TAKİBİ”

Hayata Dair Yükümüzü Hafifleten Kültür-Sanat

24 TV Kültür sanat programı kuşağında, birbirinden ilgi çekici ve en yeni haberler, sanata dair merak edilen her şey ‘Sanat Takibi’nde izleyiciyle buluşacak.

Kültür sanatla iç içe bir yıl için 24 TV izleyin.

Deneyimli ve tecrübeli Kültür Sanat editörü Özlem Karahan ve ekibi, sinema, müzik, resim, fotoğraf, tiyatro, sergi ve kültür sanat dünyasıyla ilgili son dakika haberleri, incelemeleri ve eleştirileri Sanat Takibi’nde ekrana getirecek.

Sergiler, konserler, galalar, tiyatro oyunları ve birbirinden renkli haberlerle, kültür sanat dünyasının nabzı ‘Sanat Takibi’nde atacak.

Türkiye’den ve dünyadan en güncel gelişmeler, özel röportajlar, özel konuklar ve sanat dünyasına uzanan konular, sanatseverlerle buluşacak. 24 TV Kültür-Sanat Editörü Özlem Karahan’ın hazırlayıp sunacağı “Sanat Takibi” hafta içi her gün 17.35’te 24 TV ekranında olacak.



İKİ AYRI YEMEK PROGRAMI / LEZZET KUŞAKLARI

3.    “BENİM LOKANTALARIM” Artun Ünsal


Ağız Tadıyla 2016 Lezzetli olsun

Koca bir tarihi, dillere destan güzellikleri ve yurdun en özel lezzetlerini içinde barındıran İstanbul’da, eskimeyen lezzet duraklarına yolculuğumuz başlıyor.

Tencere yemekleriyle ünlü mekânlar, köfteciden kebapçıya semtle bütünleşmiş esnaf lokantalarına kadar damakta iz bırakan ne kadar lezzet varsa alanında uzmanlaşmış ünlü yazar ve gurme Artun Ünsal ile ‘Benim Lokantalarım’ programında ekrana gelecek. Artun Ünsal’ın kendine has sunumu ve üslubuyla ‘Benim Lokantalarım’ her pazar 16.15’te 24 TV ekranında izleyiciyle buluşacak.



4.    “ŞEFLERİN MUTFAĞI” Eyüp Kemal Sevinç

Ünlü şeflerin mutfaklarında Lezzet Turu Yepyeni Bölümleriyle 24 TV ekranında.

Mutfak dediğin içindeki şefiyle renklenir, hayata geçer ve onunla bütünleşir gelişir.

Bu fikirden yola çıkarak İstanbul’un ünlü şeflerine, ünlü lezzet ustalarına konuk oluyoruz ve her hafta merak edilen lezzetlerin peşine düşüyoruz.

Özenle hazırlanan yemeklerin püf noktaları ve özel sunumları Eyüp Kemal Sevinç farkıyla ekrana gelecek. Farklı bir tat arayanlar için gastronomi alanında çok kültürlü bir vizyonu olan ve Türk pişirme tekniklerinin kullanılmasında öncü olan uzman eğitmen Şef Eyüp Kemal Sevinç’in sunumuyla ‘Şeflerin Mutfağı’ yepyeni bölümleriyle her cumartesi 16.15’te 24 TV ekranında olacak.



5.    “SERBESTİYET”

Serbest akıl serbest fikir serbest yorum

24 TV ekranında, doğru bilinen tüm yanlışlar açıklığa kavuşuyor, izleyiciyle paylaşılıyor.

Toplumsal hayatın gündemine çarpıcı tespitler Zeynep Türkoğlu’nun sunumu, Tarihçi-Yazar Prof. Dr. Halil Berktay’ın yorumlarıyla gündemin bilinmeyen yönleri ekrana yansıyor.

Dünya her gün yeni tartışmalarla çalkalanırken ‘Serbestiyet’ gündemin nabzını tutmaya devam ediyor. Yepyeni bakış açıları ve birbirinden çarpıcı başlıklarıyla; serbest akıl, serbest fikir, serbest yorum ve gündemin merak edilen soruları her Pazar 22.15’te canlı yayınla 24 TV’de.