Televizyon
04 Şub 2014 15:31 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:55

22 yıllık efsane şov programı bitiyor!

Amerikanın efsane talk show programı Tonight Show 22 yıl sonra perdelerini kapatıyor...

ABD'nin dünyaca ünlü talk show programı Tonight Show 22 yıllık yayın hayatına son veriyor.

Amerikalı ünlü televizyon yıldızı Jay Leno, NBC'de yayınlanan ve 22 yıldır ekranda olan programı Tonight Show'u perşembe gecesi son kez sunacak. Jay Leno "Şimdi bırakmanın tam zamanı. Günümüzün müziğini dinlemiyorum, Twitter'da iyi değilim. 63'lük adam biraz ürpertici oluyor" dedi.

ATV'NİN DEKOLTE KRİZİNE İRONİK YORUM

Leno, Twitter'da da 615 bine varan takipçi sayısıyla sosyal medyayı da en iyi kullanan TV karakterlerinden birisi olarak kabul ediliyor. Leno'nun ATV sunucusu Gözde Kansu'nun dekoltesi nedeniyle yaşanan krize atıfta bulunduğu tweeti ise binin üzerinde retweet alarak, kendi içerisinde bir tartışma konusuna dönüşmüştü.

"ÇATALINI ÇOK FAZLA GÖSTERİYORDU"

ABD'li ünlü sunucu, "Türk hükümeti bir televizyon programı sunucusunun kovulmasını emretti çünkü çatalını çok fazla gösteriyordu. İyi haber: Kızı Fox News işe almış" diye yazmıştı. Tonight Show programı sunucusu Leno, bu tweet'iyle hem Türkiye gündemine gönderme yaptı hem de yayın politikasıyla ABD'de sık sık eleştirilere hedef olan Fox News'e taş attı.



"UÇAN ADAM SABRİ"Yİ ABD'YE TANITMIŞTI

Leno'nun Türkiye gündemine dönük hayli "kuşatıcı" ilgisi dekolte kriziyle sınırlı kalmamıştı. Leno Türk televizyon tarihinin en ilginç fenomenlerinden olan "uçan adam Sabri"yi programında ABD'ye tanıtmıştı. Esra Ceyhan'a konuk olan "Sabri Bey"in canlı yayında stüdyoda yuvarlandığı anları ekrana taşıyan Leno, konuyu tiye almadan geçmemişti. Asabi bir buz hokeyi koçunun ilginç görüntüleri üzerinden bir aile kurgulayan Leno, Sabri Bey'i de bu asabi ailenin bir parçası olarak tanıtmıştı.