Gündem
04 Kas 2011 09:38 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:58

22 SANATÇI VAN İÇİN TÜRKÜ SÖYLEDİ! YILMAZ ERDOĞAN ŞİİRLE AĞLATTI!

Show TV'nin canlı olarak yayınladığı gecede türküler Van'a yardım için söylendi. VİDEO

Van’daki depremzedeler yararına düzenlenen ’Türküler Van İçin’ konserinde 22 sanatçı sahne aldı.

Van’daki depremzedeler yararına Şişli Belediyesi’nin katkılarıyla İstanbul Kongre Merkezi’nde Türküler Van İçin konseri düzenlendi. CHP İstanbul Milletvekili Sabahat Akkiraz, Yavuz Bingöl, Zara, Onur Akın, Gülay, Edip Akbayram, Belkıs Akkale, Suavi, Yeni Türkü, Erdal Erzincan, Volkan Konak ve Yılmaz Erdoğan’ın da aralarında bulunduğu toplam 22 sanatçının sahne aldığı konseri, aralarında Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış ile Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül’ün de bulunduğu yaklaşık 2 bin kişi izledi. Sunuculuğunu Oktay Kaynarca ve Songül Öden’in yaptığı konserin bilet fiyatları ise 50 ila 100 TL arasında satıldı.

YARDIM TIR’INA BAKAN BAĞIŞ DA KATKIDA BULUNDU

Konsere katılan vatandaşların Van’daki depremzedeler için bağışladığı bebek maması, battaniye ve giysiler, ihtiyaç sahiplerine gönderilmek üzere İstanbul Kongre Merkezi’nin önündeki TIR’a yerleştirildi. Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Bağış’ın da depremzedelere gönderilmek üzere battaniye ve bebek maması yardımında bulunduğu öğrenildi. Gecede sahne alan Arif Sağ, konser öncesinde yaptığı açıklamada, "Eğer ülkemizde daha önceden böyle anlamlı organizasyonlar yapılsaydı, ükemiz daha yaşanır ve daha barış dolu olurdu" dedi.

VAN ŞİİRİ AĞLATTI

Gecede Volkan Konak, Yavuz Bilgöl ve Yılmaz Erdoğan birlikte sahne aldı. Erdoğan, Van için yazdığı bir şiirini okurken Bingöl ve Konak gözyaşlarını tutamadı. Konak, Bingöl ve Yılmaz birlikte türkü de söyedi. Yaklaşık 4 saat devam eden konserin bilet gelirleri de Van’a gönderilecek

 
İŞTE O ANLAR!