2023 burç yorumları! Bu yıl burçları neler bekliyor: Aşk, para, kariyer...

2023 burç yorumları yeni yılın ilk gününden itibaren astroloji meraklılarının ilgi odağı oldu. Merkür retrosu etkileriyle giriş yaptığımız yeni yıl burçlar üzerinde belirleyici rol oynayacak. Oğlak burcunda gerçekleşecek olan retro hareketi tüm burçları etkileyecek. Bu yıl burçları neler bekliyor sorusuyla bu yılki astrolojik hareketlilik inceleniyor. Peki, Koç, Boğa, Aslan, Akrep, Yay, Kova, Oğlak, Terazi, Başak, İkizler, Yengeç, Balık burçları 2023'te neler yaşayacak? İşte 2023 burç yorumları

2023 burç yorumları! Bu yıl burçları neler bekliyor: Aşk, para, kariyer... - Sayfa 1

2023’e başladığımız şu günlerde Oğlak burcunda retro yapan Merkür, önümüzdeki haftalarda tüm burçlar üzerinde yavaşlatıcı, dingin bir etki bırakacak. 2023 burç yorumları ışığında bu yıl burçları nelerin beklediği, hangi gök olayının hangi burç üzerinde etki göstereceği belli oldu. Yılın ilerleyen günlerinde gezegen hareketlerinden nasıl etkileneceğini merak eden astroloji meraklıları, bu yıl burçları neler bekliyor, Terazi, Başak, İkizler, Yengeç, Balık burçları 2023'te neler yaşayacak gibi sorulara yanıt arıyor. İşte Hürriyet yazarı Dinçer Güner’in 2023 burç yorumları ile burçları bekleyen hadiseler…

141
2023 burç yorumları! Bu yıl burçları neler bekliyor: Aşk, para, kariyer... - Sayfa 2

Koç ve yükselen Koç 2023

7 Mart’ta Balık burcunda seyahat etmeye başlayacak Satürn, size yalnızlığı, kendi kendine yetmeyi ve korkularınızla yüzleşip onları yönetmeyi öğretecek. Bu dönem ayakları yere sağlam basan hayaller önem kazanacak, o nedenle kendinizi kandırmayın.

241
2023 burç yorumları! Bu yıl burçları neler bekliyor: Aşk, para, kariyer... - Sayfa 3

Kariyerinizde önemli bir dönemeçten geçeceğiniz bir yıl olacak; yaptıklarınızı ve olmak istediğiniz noktayı sorgulayabilirsiniz. Mayıs’ta son 12 senenin en iyi finansal dönemine giriyorsunuz, bunlar küçük kazançlar da değil üstelik.

341
2023 burç yorumları! Bu yıl burçları neler bekliyor: Aşk, para, kariyer... - Sayfa 4

2023’te iş ve evlilik hayatınızda güç çekişmelerinden, takıntılı davranışlardan uzak durmanız, şartları çok fazla zorlamamanız mühim. Öte yandan aşk hayatınız karışabilir, eski sevgililer karşınıza çıkabilir. Ekim itibariyle yeni iş imzaları, yeni ortaklıklar, hatta belki evlilik söz konusu!

441