2022'nin en şanslı burçları açıklandı! 'Mükemmel bir yıldı' diyeceksiniz!

İyisiyle kötüsüyle bir yılı geride bırakmamızın ardından yeni yılın ilk haftasında birçok kişi yeni umutlarla hayata bağlandı. Astrolojiyi takip eden ve burç yorumlarını düzenli olarak okuyan kişiler, 2022 yılında kendilerini nelerin beklediğini merak ediyor. Aşk, kariyer, sağlık ve para konularında kişilere yol gösterici yorumlarda bulunan burçlar, 2022 yılında sizleri nelerin beklediğini söylüyor. Peki, 2022’de hangi burcu neler bekliyor?

2022'nin en şanslı burçları açıklandı! 'Mükemmel bir yıldı' diyeceksiniz! - Sayfa 1

KOÇ VE YÜKSELEN KOÇLAR

Size arzu ettiklerinizi yaşatacak bu dönemde çevrenizden güzel destekler alacaksınız. Jüpiter’in hayatınıza katkısıyla Aralık’ın sonundan 10 Mayıs’a kadar farkındalığınızın artacağı, egonuzla yüzleşerek kendinizi geliştireceğiniz bir süreç başlıyor.

140
2022'nin en şanslı burçları açıklandı! 'Mükemmel bir yıldı' diyeceksiniz! - Sayfa 2

Yılın ilk dört ayı meditasyon yaparak enerjinizi yükselteceksiniz. Ardından Mayıs ve Ekim arasında arzu ettiklerinizi yaşayacağınız, mutlu olacağınız bir dönem sizleri bekliyor. Kendi burcunuza geçiş yapan Jüpiter size aşk, bolluk ve bereketi getirecek. Eğer eşiniz yoksa ruh eşinizle karşılaşabilirsiniz. Mutlu olacağınız, çift olacağınız, çocuk sahibi olacağınız zamanlar… Ayrıca işinizle ilgili kariyerinizde güzel bir sürecin de arifesindesiniz.

240
2022'nin en şanslı burçları açıklandı! 'Mükemmel bir yıldı' diyeceksiniz! - Sayfa 3

Kendi burcunuza geçen Şiron sayesinde hem kendinizi bedenen iyileştirirken hem de sizin gibi sorunlu kişilere de destek vereceksiniz. Bu yılki tutulmalar para, yetenek ve öz değerlerinizle ilgili sınavları önünüze getirecek. Bununla birlikte var olan yeteneklerinizi geliştirmeye ve yatırım yapmaya istekliyseniz size gökyüzünden destek var. 

340
2022'nin en şanslı burçları açıklandı! 'Mükemmel bir yıldı' diyeceksiniz! - Sayfa 4

Başkalarının parasını yönetmeyle ilgili sorunlar yaşayabilirsiniz. Ayrıca cinsellikle ilgili problemler bu dönem önümüzdeki bir buçuk yıllık süreç içinde yaşanabilir.Venüs retrosu 2022’de kariyer evinizde ve burada profesyonel anlamda sıkıntılar yaratacak. Eski fırsatlar ve sizinle uğraşacak olan hemcinsleriniz söz konusu olabilir. Eğer kadınsanız başka bir kadın figürü tarafından ayağınız kaydırılmaya çalışılabilir. 

440