2021 Oscar Ödülleri sahiplerini buldu! İşte yılın en iyi filmi...

2021 Oscar Ödülleri heyecanı yaşandı. 93. Akademi Ödülleri Oscarlar Los Angeles’taki törenle sahiplerini buldu. Koronavirüs salgını nedeniyle Oscar Töreni ilk kez oldukça farklı bir şekilde düzenlendi. Oscar'ın merakla beklenen "EN İYİ FİLM ÖDÜLÜ" sahibini buldu.

2021 Oscar Ödülleri sahiplerini buldu! İşte yılın en iyi filmi... - Sayfa 1

Her yıl Los Angeles’ta Dolby Tiyatro Salonu’nda yapılan törene bu yıl kentin merkezindeki tren istasyonu Union Station ev sahipliği yapıyor. Bu yıl törende sunucu ve seyirci yer almadı.

128
2021 Oscar Ödülleri sahiplerini buldu! İşte yılın en iyi filmi... - Sayfa 2

Törene katılan adaylar maske takmıyor. Seyahat edemeyen adaylar da, Altın Küre Ödülleri’nde olduğu gibi Zoom üzerinden değil, görüntü ve bağlantı kalitesini daha üst seviyede tutmak amacıyla uydu bağlantılarıyla törendeki yerlerini aldı.


228
2021 Oscar Ödülleri sahiplerini buldu! İşte yılın en iyi filmi... - Sayfa 3

Oscar Ödül Töreni bu yıl pandemi nedeniyle Nisan ayına ertelendi. Tören, 2004 yılından bu yana Şubat ayının sonunda düzenleniyordu. Törenin yapımcıları, pandemi döneminde de olsa Oscarlar’ın ihtişamını yansıtmayı hedefledi. Törene katılabilen yıldızlar için yine kırmızı halı kuruldu ancak sınırlı sayıda basın mensubunun katılımına izin verildi.

328
2021 Oscar Ödülleri sahiplerini buldu! İşte yılın en iyi filmi... - Sayfa 4

Törene katılabilen yıldızlar için yine kırmızı halı kuruldu ancak sınırlı sayıda basın mensubunun katılımına izin verildi.

428