Kültür Sanat
13 Oca 2019 10:02 Son Güncelleme: 14 Oca 2019 10:15

2019’un ilk rekoru Türkiye’den! 3,4 saniyede klip çekildi!

Yorumculuğunun yanı sıra şarkı yazarı kimliği ve özgün tarzıyla dikkat çeken Şenay Lambaoğlu, dördüncü stüdyo albümü “Rüyalarıma Gir’in” ilk klibini bir rekor denemesiyle “Bir Gün Bir Adam” şarkısına çekti.

Yorumculuğunun yanı sıra şarkı yazarı kimliği ve özgün tarzıyla dikkat çeken Şenay Lambaoğlu, dördüncü stüdyo albümü "Rüyalarıma Gir’in” ilk klibini bir rekor denemesiyle “Bir Gün Bir Adam” şarkısına çekti.

Silivri'de -3 derecede çekilen 3,4 saniye gibi rekor bir sürede çekilen klip için 30 oyuncu ve 40 kişilik teknik ekip biraraya geldi.

Klibin prodüksiyonunu Siyah Sekiz Medya üstlenirken yönetmen koltuğunda ise Çetin Yılmaz yer aldı. 

Bu çekim yüksek kalitede bile super slow motion tekniği ile saniyede 2000 kareye kadar çıkabilen ve sadece Türkiye’de 1 adet bulunan Phantom Flex 4 K kamera ile gerçekleştirildi.

3,4 saniye ile bir rekora imza atılan klipte şiddet karşıtlığı, ilişkilerdeki absürtlükler, eşitsizlik, kırılan duygular ve onları onarırken tekrarlanan hatalar, ilişkilerde görünmeyen 3. kişiler, bilinç altının keşmekeşliği, popüler olanın her zaman çevresini karanlıkta bıraktığı ve hayatın baş döndürücü hızı metaforik öğelerle anlatılmaya çalışıldı.