2019’da Twitter’da en çok neler konuşuldu? İşte en beğenilen tweetler...

Hem gerçekleştirdiği yardımlar ve platformu AHBAP hem de kullanıcılarla etkileşimiyle Twitter gündemine damga vurmayı başaran Haluk Levent 2019’da en çok konuşulan ünlü isim oldu. Türkiye’de de hatırı sayılır bir hayran kitlesine sahip olan Güney Koreli pop müzik grubu BTS de en çok konuşulanlar arasında yerini aldı.

2019’da Twitter’da en çok neler konuşuldu? İşte en beğenilen tweetler... - Sayfa 1

Bir yılı daha geride bırakırken dünyada milyonlarca insanı bir araya getiren Twitter, 2019’da da Türkiye gündeminin nabzını tutmayı başardı.

121
2019’da Twitter’da en çok neler konuşuldu? İşte en beğenilen tweetler... - Sayfa 2

Türkiye’de Twitter’ın 2019 sohbetlerinde en çok adı geçen isim Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olurken, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu da sohbetlere ağırlığını koyan isim oldu.

221
2019’da Twitter’da en çok neler konuşuldu? İşte en beğenilen tweetler... - Sayfa 3

Türkiye’de Twitter sohbetlerine en çok konu olan bir diğer isim dünyayı kasıp kavuran Güney Koreli pop müzik grubu BTS olurken, Haluk Levent şaşırtmadı, Twitter’ın 2019’da en çok konuşulan ünlü isim oldu. Athena’nın solisti Gökhan Özoğuz da en çok konuşulan ünlü isimler arasında yer aldı.

321
2019’da Twitter’da en çok neler konuşuldu? İşte en beğenilen tweetler... - Sayfa 4

Falcao, Twitter’a damgasını vurdu

En çok retweet edilen tweet ve en beğenilen Tweetlerden biri, Galatasaray’ın transfer ettiği ünlü futbolcu Falcao’nun gelişini duyurduğu Tweet oldu.

421