Magazin
28 Ara 2017 10:18 Son Güncelleme: 24 Kas 2018 01:53

2017 yılına damga vuran ünlü isim kim oldu?

2017 yılında sanat ve eğlence dünyasının en çok konuşulan isimleri belli oldu.

Magazin dünyasında birbirinden gösterişli evlilikler, boşanmalar, aldatmalar ve ünlüler arasındaki polemikler ile dolu geçen bir yılı geride bırakıyoruz. Medya Takip Merkezi (MTM) tarafından Magazin Gazetecileri Derneği için, medyada yaptığı araştırma ile 2017 yılında magazin ve sanat dünyasına damga vuran isimleri belirledi. Araştırma sonucunda yılın en medyatik ismi Acun Ilıcalı oldu. Söylediği ve yaptığı ile gündemden düşmeyen Demet Akalın, listenin ikinci sırasında yer aldı. Çıkardığı albümle büyük beğeni toplayan Tarkan, yıla damga vuran bir diğer isim oldu. İşte araştırmanın detayları…

2017 yılının en çok konuşulan düğünleri

2017 yılı, ünlüler arasındaki birçok ismin düğününe şahitlik etti. Bu düğünlerden Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı çiftinin düğünü, medya tarafından yılın en medyatik düğünü seçildi. Fransa’nın sahil kasabası St. Tropez’de gerçekleşen nikah töreninin ardından ünlü beach kulüp Bagatelle’de düğün töreni gerçekleşti. Düğüne 250 davetli katıldı. Subaşı tarafından düğünle ilgi paylaşımlar sosyal medyada büyük ilgi gördü. Çiftin düğünü en medyatik düğün seçilirken, Medya Takip Merkezi tarafından hazırlanan raporda Acun, 38 bin 734 haber ile yılın en medyatik ismi olarak belirlendi.

Mustafa Ceceli nikah masasına oturdu

Eski eşi Sinem Gedik'ten boşandıktan bir hafta sonra Selin İmer'le evleneceğini açıklayan ünlü şarkıcı Mustafa Ceceli, Temmuz ayında nikah masasına oturdu. Çubuklu Vadi Konaklarında sadece aile üyelerinin ve çok yakınların katıldığı sade bir nikah töreni yapıldı. Ceceli ve İmer düğünü, biten bir evliğinin hemen ardından gerçekleşmesi ile çok konuşuldu. Ünlü sanatçı yıl boyunca 18 bin 327 haberle yıla damga vuran isimlerden oldu.

Yılın en çok konuşulan diğer düğünleri ise giydikleri kıyafetlerle benzerlik gösteren Burak Özçivit ve Fahriye Evcen çifti ile Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül Doğulu çiftinin düğünleri oldu.

Demet Akalın gündemden düşmedi

Magazin dünyasına damga vuran bir diğer isim ise Demet Akalın oldu. Akalın, verdiği konserlerinin yanı sıra ünlü isimlerle yaşadığı polemikler ve alışverişte tercih ettiği pahalı ürünlerle yıl boyunca adından söz ettirdi. Eşi Okan Kurt’a gelen haciz kararı ile sarsılan Akalın, yoğun tempoda verdiği yaz konserleri ile kısa sürede durumu toparladı. Ünlü şarkıcı 33 bin TL’ye aldığı çizmeleri ve 5 bin 240 TL’ye aldığı çorapları ile de medyanın gündeminde olmaya devam etti.  Ünlü şarkıcı Demet Akalın, yıl boyunca 31 bin 914 haberin konusu olarak 2017 yılına damga vuran en medyatik isimler arasındaki yerini aldı.