Reklam PR
21 Nis 2013 18:49 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:08

2012'NİN EN İYİ PR AJANSI ÖDÜLÜ BERSAY İLETİŞİM GRUBU'NUN

Yerel ve Bölgesel Televizyonlar Birliği, 2012'nin En İyi PR Ajansı ‘Bersay İletişim Grubu' dedi.

Bersay İletişim Grubu, 20 Nisan Cumartesi akşamı Wow İstanbul Hotel Convention Center’da yapılan ödül töreninde 2012 yılının En İyi PR Ajansı ödülüne sahip oldu. TRT Türk ve 100’u aşkın yerel televizyon kanalının canlı yayınladığı ödül töreninde Bersay İletişim Grubu adına ödülü Medya İlişkileri ve İçerik Yönetimi Bölüm Yöneticisi Ceren Akdağ aldı. 

Yerel ve Bölgesel Televizyonlar Birliği tarafından düzenlenen ödül töreninde Bersay İletişim Grubu’nun 2012 yılının En İyi PR Ajansı ödülünü almasıyla ilgili olarak Bersay İletişim Grubu İcra Kurulu Başkanı Tolga Yücel “Bersay Network ‘İş’in Ehli’ sloganıyla yola çıktı. Uluslararası bir projeyi yerelde, yerel bir projeyi uluslararası mecralarda yürütebilecek kuvvetli bir ağ ile hizmet vermeye başladık. Öncülük ettiğimiz iletişim sektöründe 23 yılı geride bıraktık. Şimdi uzmanlaşmış kadromuzla, dinamik yapımızla yeni coğrafyalara da merhaba diyoruz. Bersay olarak, gurur duyduğumuz bu oluşumun ve iletişim sektöründe verdiğimiz hizmetin böyle önemli birlik tarafından taçlandırılması bizi bir kez daha onurlandırdı.Teşekkür ederiz” dedi.

Yerel ve Bölgesel Televizyonlar Birliği tarafından düzenlenen ödül töreninde kendi alanlarında başarılı sanatçılar, firmalar, yazılı ve görsel basın ödüllendirildi.