Televizyon
28 Haz 2013 12:10 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:15

20 DAKİKA'NIN FİNALİNDE TUBA BÜYÜKÜSTÜN SÜRPRİZİ

Star TV'nin sevilen dizisi 20 Dakika final yaptı. 20 Dakika dizisi 25. bölümüyle ekranlara veda etti.

20 Dakika dizisi son bölümünde beklenmedik gelişmeler yaşandı. 20 Dakika dizisinin final bölümündeki Tuba Büyüküstün bikinili sahnesi Twitter 'da olay konusu oldu. İşte 20 Dakika dizisinin son bölümüne damgasını vuran Tuba Büyüküstün'nün bikinili sahnesi...

Star TV ekranlarında fırtına gibi esen 20 Dakika, dün akşam final bölümüyle ekranlara geldi. Ali ve Melek dizinin sonunda Kerem 'den kurtulurken, Tuba Büyüküstün 'ün final sahnesindeki bikinili sahneleri Twitter 'da olay oldu.

20 Dakika'nın bir önceki bölümünde Melek'le birlikte Ali'nin dünyası kararmıştı. Ali, hayatla bağlarını koparınca çocuklarıyla olan ilişkisi ve işi de tehlikeye girdi. Kerim, adeta yeniden doğarken babasını alt etmeyi de ihmal etmedi. Ali'yi ortadan kaldırmak isteyen Kerim, bunun için sinsi planlarını devreye soktu. Ancak son anda yaşanan bir mucize Kerim'in planlarını suya düşürürken Ali'nin kendine gelmesini sağladı.

BİKİNİLİ VEDA
Melek Kerim 'e işlediği cinayetleri itiraf ettirirken, Kerim 'in zehirli hapları almasını sağladı ve Kerim 'in kendi kendini öldürmesini sağladı. Kerim 'in ölümüyle birlikte intikamını alan Melek, final sahnesinde çocukları ve eşiyle birlikte tatile çıktı. Tuba Büyüküstün 'ün final sahnesindeki bikinili sahneleri Twitter 'da olay oldu.