2 yıl önce evlenmişlerdi! Kutsi'nin eşinden beklenmedik dava!

2021’de ‘Benim Adım Melek’ isimli dizide başrol oynarken çocuk oyuncunun annesi Sibel Ülker’le tanışan ve kısa sürede nikah masasına oturan Kutsi, boşanıyor. Boşanma davasına açan Sibel Ülker ise dosyasında Kutsi'den psikolojik şiddet gördüğünü iddia etti!

2 yıl önce evlenmişlerdi! Kutsi'nin eşinden beklenmedik dava! - Sayfa 1

19 Haziran'da yeni filmi Üvey Anne ile tekrar izleyici karşısına geçmeye hazırlanan Kutsi, zaman zaman özel hayatıyla gündeme geliyor. Daha önceki ilişkileri de olaylı şekilde biten Kutsi bu defa da benzer iddialarla magazin gündemine düştü.

110
2 yıl önce evlenmişlerdi! Kutsi'nin eşinden beklenmedik dava! - Sayfa 2

2021 yılında Gaziantep'te çekilen Benim Adım Melek dizisinde çocuk oyuncu Poyraz'ın annesi Sibel Ülker ile nikah masasına oturan Kutsi 3 temmuzda boşanıyor.

210
2 yıl önce evlenmişlerdi! Kutsi'nin eşinden beklenmedik dava! - Sayfa 3

3 TEMMUZ'DA BOŞANIYORLAR
Evliliğini gözlerden uzak yaşayan Sibel Ülker, geçtiğimiz günlerde evlilik birliğinin temelinden sarsıldığı" iddiasıyla Kutsi'ye boşanma davası açtı. Dava 3 Temmuz'da İstanbul Anadolu 16. Aile Mahkemesi'nde görülecek.

310
2 yıl önce evlenmişlerdi! Kutsi'nin eşinden beklenmedik dava! - Sayfa 4

PSİKOLOJİK ŞİDDET İDDİASI
Geçtiğimiz sene sosyal medya hesabından yaptığı kadına şiddet temalı paylaşımla konuşulan ancak yaptığı açıklamada yanlış anlaşıldığını belirten Sibel Ülker, dava dilekçesinde 2,5 yıllık evliliğinde psikolojik şiddet başta olmak üzere birçok iddia sundu.

410