Gündem
20 Haz 2011 17:11 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:29

2. ANONYMOUS MEYDAN MUHAREBESİ! BU GECE YİNE SALDIRACAKLAR!

İnternete filtre uygulamasını protesto etmek amacıyla umduğu etkiyi yaratamayan Anonymous, ikinci saldırının zamanını açıkladı.

 İnternete filtre uygulamasını protesto etmek amacıyla daha önce bazı kamu kurumlarının sitelerine saldırı gerçekleştiren fakat kamu kurumlarının hazırlıklı olması nedeniyle umduğu etkiyi yaratamayan uluslararası haktivist grubu Anonymous, ikinci saldırının zamanını açıkladı.

BU DEFA HEDEF BELİRTMEDİLER
Anonymous tarafından yapıldığı belirtilen açıklamada ikinci saldırı ilkinden çok daha şiddetli olarak bu gece gerçekleştirilecek. Görünen o ki daha önce BTK'yı hedef alacağını açıklayan Anonymous, BTK'nın yaptığı hazırlıklar sonucunda hedeflediği etkiyi yaratamamış olmasının etkisiyle bu defa hangi siteleri hedef alacağını açıklamadı.
Anonymous'un daha önce gerçekleştirdiği hacker saldırılarında Türk hacker grubu Ayyıldız'ın karşı saldırısına maruz kaldığı da iddia edilmişti.

"TUTUKLAMA HABERLERİ KORKU YARATMAK İÇİNDİ"
''Anonymous'' adına yapıldığı belirtilen yazılı açıklamada, seçim sürecinde ataklara ara verildiği belirtilerek, bazı medya organlarında ve basın yayın kanallarında gruba yönelik tutuklama haberlerinin yer aldığı anımsatıldı. Açıklamada, şöyle denildi:

"SIZMA VE BİLGİ ÇALINMASI SÖZ KONUSU DEĞİL"
''Bu haberlerin gözdağı vermek ve korku yaratmak için yayınlandığına inanıyoruz. Anonymous oluşumu, bu haberleri yalanlamak için bu gece yeniden harekete geçecek. Bu defa bir önceki atak tiplerinden daha yüksek seviyede bir operasyon gerçekleştirilecek ancak herhangi bir sızma ve bilgi çalınması söz konusu olmayacak. Ayrıca bu gece başlayacak operasyonda hedefler son ana kadar açıklanmayacaktır. Operasyonda siyasi sitelere ve basın yayın organlarına ait sitelere atak yapılmaması yönünde karar alınmış olup atakların süresini paylaşamadığımızı belirtmek istiyoruz.''