Gündem
21 Haz 2017 17:22 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 22:56

'19'da bir rekor daha kırılabilecek mi? (Medyaradar/Özel)

Türk televizyon tarihinde verilmiş en büyük para ödülü olan 1.000.000 TL için yarışılıyor...

Kasasında 900.000 tl olan rekortmen Çağlar Patır 1.000.000 TL. için Sevinç Danış ile yarışıyor..

Kanal D'de yayınlanan ve Barış Kılıç'ın sunduğu yarışmada Çağlar Patır bu akşam kazanırsa, kasasına 1.000.000 TL koyacak ve şampiyonluğunu sürdürecek.

Çağlar bu 1.000.000’u ile Ankara-Çankaya’da 3 ev alabilir. Ya da sadece ev almakla kalmaz, tüm aile fertlerinin altına otomobil çekebilir. Hatta ev ve otomobillerin yanına dünya turu da yapabilirler.

Bu akşam Çağlar Patır’ın rakibi Sevinç Danış ve 19’dan payını almaya kararlı. Çağlar’ı ne kadar zorlayacak, belki de şampiyonluktan edecek bu akşam belli olacak.

“Muhteşem 5’ler”de Sevinç Danış’ın yerine Firdevs Tokalak geliyor.



“DÜELLO YARIŞMACILARI”

ÇAĞLAR PATIR

30 yaşında. Çorum doğumlu. Ankara’da yaşıyor. Vergi dairesinde çalışıyor. Bekar. Yarışmayı kazanırsa, yurtdışındaki doktora programlarına başvurmak istiyor. Politikacı olmak istiyor. Yüzücü, yüzmede madalyalı sporcu. Babası adına bir eğitim köyü açmak istiyor.

SEVİNÇ DANIŞ
24 yaşında. İstanbul’da yaşıyor. Aslen Ordu’lu. Yeditepe Üniversitesi İşletme Fakültesi’nde öğrenci. Kendine güveni sonsuz ve cesur. 8 sene dansçılık yapmış, piyano-gitar kurslarına gitmiş. Aslında cumhurbaşkanı olmak istiyormuş.

“MUHTEŞEM 5’LER”

SONER SARIHAN

41 yaşında. İstanbul doğumlu. İznik/Bursa’da yaşıyor. Aslen Denizli’li. Evli, 7 yaşında bir oğlu var. Oğlu 2 yaşındayken ailecek Avrupa’da 7 ülkeden geçen 3.486 km’lik bisiklet turu yapmışlar. Şu an 26. ülkedeler. Bisikletle gitmedik ülke bırakmamak istiyor. Dağcılık, bisiklet (antrenör), fotoğraf, astronomi, kano (antrenör), satranç (antrenör) ultra maraton koşmak ile ilgileniyor.

EMİRHAN ÖZDİNÇER
20 yaşında. Aslen İzmit’li, İstanbul’da yaşıyor. İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğrencisi. Bekar. Tam bir eğitim tutkunu ve rekabetçi olmasıyla övünüyor. Voleybol oynuyor.

FİRDEVS TOKALAK
52 yaşında. Aslen Samsun’lu. İstanbul’da yaşıyor. Emekli bankacı. İki kızı var. Eline geçen her paranın %20’sini yatırım, %20Sini kendine ve ailesine, %4ünü ihtiyaç sahiplerine, %20sini seyahat eğitim gibi kalemlerde değerlendirmek istiyor. 

YAVUZ DOĞANAY
56 yaşında. İstanbul doğumlu. İstanbul’da yaşıyor. Turizmci. Bekar. Kazandığı parayla maddi imkanı olmayan öğrencileri okutmayı düşünüyor. Eski kürek şampiyonu halen fitness yapıyor. Bugüne kadar yaptığı en büyük çılgınlık sıcak hava balonuyla uçmakmış

EBRU YAZICI
40 yaşında. Tekirdağ doğumlu. İstanbul’da yaşıyor. Anasınıfı öğretmeni. Kazanacağı ödülle oğlu ile birlikte yurt dışına gitmek istiyor. Oğlu onun her şeyi, öyle ki başına gelen en iyi olay olduğunu söylüyor.