Polemik & Kulis
05 Şub 2020 11:47 Son Güncelleme: 05 Şub 2020 12:02

18 yıldır görev yapıyordu! DHA’dan üst düzey bir ayrılık daha!

Demirören Medya Grubu’nun en hareketli kurumlarından DHA’da sular bir türlü durulmuyor.

Demirören Haber Ajansı’ndan ayrılıkların ardı arkası kesilmiyor.

DHA Genel Müdürlüğü koltuğuna A Haber kökenli Kubilay Gülbek’in oturmasının ardından başlayan ayrılıklara bugün bir yenisi daha eklendi.

Medyaradar’ın ulaştığı bilgilere göre DHA Ege Bölge Temsilcisi Elif Demirci ile yollar ayrıldı.

Demirci veda açıklamasında, “Arkadaşlar bana da müsaade. 18 yıl önce politika muhabiri olarak girdiğim kurumda onlarca ödül ve yöneticilerimin takdirini kazanarak ayrılmanın gururu içindeyim. Biz çok iyi bir takımız ve çok iyi insanlarız. İzmir’de bir kardeşiniz ablanız olduğunu unutmayın. Hakkınızı helal edin benimki ananızın ak sütü gibi helal olsun. Sizi izlemeye devam edeceğim ve başarılarınızla gurur duyacağım. Sevgi ve saygılarımla huzurlarınızdan ayrılıyorum” ifadelerini kullandı.

Elif Demirci kimdir?

1976 yılında İzmir’de doğdu. 1999 yılında Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 1995 yılında Siyah - Beyaz Gazetesi’nin İzmir bürosunda çalışmaya başladı. Beş yıl Ege TV’de ve bir yıl İzmir TV'de çalıştı. 2002 yılında Doğan Haber Ajansı İzmir Bürosu'nda muhabir olarak görev yapmaya başladı.Haziran 2016'da DHA Ege Bölge Temsilciliği görevine getirildi. İzmir Gazeteciler Cemiyeti, Ekonomi Muhabirleri Derneği üyesi. Sarı basın kartı sahibi. Evli ve bir çocuk annesi.