Gündem
28 Ağu 2023 11:49 Son Güncelleme: 28 Ağu 2023 11:51

17 yaşındaki genç kız inşaatta ölü bulundu

Bursa Yıldırım'da bulunan Türkan Parkı'nın karşısındaki 5 yıldır atıl halde bulunan bir sitenin inşaatında ceset bulundu. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen polis inşaat zemininde hareketsiz yatan 17 yaşındaki Yasemin Cemre İçlikan isimli genç kızın öldüğünü belirledi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bursa'da bir inşaatın merdiven boşluğunda 17 yaşındaki Yasemin Cemre İçlikan’ın cesedi bulundu. Üstü inşaat malzemeleriyle örtülerek saklanılmaya çalışılan ceset, Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. 

Yıldırım ilçesi, Millet Mahallesi, 7204. Sokak’ta bulunan ve 5 yıldır atıl vaziyette olduğu belirtilen bir site inşaatının merdiven boşluğunda saat 21.00’da bir kişinin hareketsiz yattığı ihbarı yapıldı. İhbar üzerine olay yerine polis, AFAD, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Polis, üzeri inşaat malzemeleriyle örtülerek saklanılmaya çalışılan kişinin Yasemin Cemre İçlikan olduğunu tespit ederken, sağlık ekiplerinin kontrolünde İçlikan’ın hayatını kaybettiği belirlendi.

Polis ekipleri ve savcının olay yerindeki incelemesinin ardından AFAD ve itfaiye ekiplerince merdiven boşluğundan çıkartılan ceset, Bursa Adli Tıp Kurumu'nun morguna gönderildi. Cinayet şüphesi üzerinde duran polis ekipleri, olası şüpheli veya şüphelilerin kimliğinin belirlenmesi için çalışma başlattı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.