Gündem
17 Şub 2022 13:39 Son Güncelleme: 17 Şub 2022 17:23

16 yaşındaki Sıla Şentürk'e acı veda! Annesi ayakta zor durdu

Türkiye, Giresun'da eski nişanlısı Hüseyin Can Gökçek tarafından öldürülen Sıla Şentürk'e ağladı. Sıla Şentürk'ün ailesi büyük üzüntü yaşıyor. Şentürk ailesi 16 yaşındaki evlatlarının tabutuna sarılarak gözyaşı döktü.

Giresun'da 16 yaşındaki Sıla Şentürk dün babaannesinin evinde Hüseyin Can Gökçek tarafından vahşice katledildi. Saplantılı eski nişanlısından şikayetçi olan Sıla Şentürk'ün şikayetinden vazgeçmediği için evlerine gelen Gökçek tarafından mutfaktan alınan bıçakla öldürüldüğü ortaya çıktı. Katil adliyeye sevk edilirken, Sıla bugün toprağa verildi.

ANNE TABUTA SARILDI, SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ
Kızlarının cenazesini bugün toprağa vermeye hazırlanan Şentürk ailesi 16 yaşındaki evlatlarının tabutuna sarılarak gözyaşı döktü. Cenaze namazı için önce Yalı mahallesindeki eve helallik alınmak üzere getirilen tabuta sarılan anne Asiye Şentürk sinir krizleri geçirirken, ayakta güçlükle durduğu gözlendi.

 

ÖĞLE NAMAZINDAN SONRA TOPRAĞA VERİLECEK
Baba Bekir Şentürk taziyeleri kabul ederken, alınan helallik sonrasında cenaze namazı için genç kızın tabutu Yalı Mahallesi Camii’ne getirildi. Genç kızın cenazesi öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazı sonrası aynı mahalledeki aile kabristanlığında toprağa verildi.

 

MUHTAR: SÜREKLİ TEHDİTLER ALIYORDU
Erikliman köyü muhtarı İsmail Yüksel, nişan bozulunca kızın sürekli tehditler aldığını belirterek, “Ankara’dan geliyor, burada bir gece otelde kalıyor. Sabah 8.30’da taksi tutup burayı bildiği için geliyor. Köyümüz çok kalabalık değil. Kızımızın babası balıkçı olduğu için denizde, annesi işte, küçük kardeşi okulda. Felçli babaannesiyle beraber evde kalıyor. Olayda babaannesi müdahale edemiyor ve ne yazık ki kızımızı evin üst katında hunharca boğazını keserek katlediyor. Emniyet güçlerimiz kaçamadan yakalıyor. Suç aleti arandı fakat herhangi bir şey bulunamadı. Böyle bir üzüntüyü hep beraber yaşıyoruz” dedi.