16 milyona Başbakan'la cinsel ilişki!

LÜBNAN Başbakanı Saad Hariri’nin ilişkiye girdiği bikini modeline 16 milyon dolar hediye ettiği ortaya çıktı. Ülkeyi sallayan skandalın ortaya çıkmasının ardın Hariri'nin ilk tepkisi; "Aleyhime pek çok kampanya yürütüyorlar" oldu.

16 milyona Başbakan'la cinsel ilişki! - Sayfa 1

New York Times (NYT) gazetesi, Lübnan Başbakanı Saad Hariri’nin, 2013 yılında 20 yaşındaşken tanıştığı Güney Afrikalı bikini modeli Candice van der Merwe'nin hesabına 16 milyon dolar para havale ettiğini yazdı. Hariri’nin, harcamalarını kişisel hesabından yapmış olabileceğine değinilen haberde romantik ilişki hakkında başka detaylar da paylaşıldı


115
16 milyona Başbakan'la cinsel ilişki! - Sayfa 2

Ülkede ekonomik acil durum ilan edildiği dönemde yapıldı

New York Times'a göre Candice van der Merwe ile ‘romantik ilişki’ Saad Hariri’nin iki başbakanlığı dönemi arasında yaşandı. Olay Saad Hariri’nin geçen ay ülkesinde ‘ekonomik acil durum’ ilan edeceğini söylediği bir dönemde gündeme gelmesi açısından daha da dikkat çekti.


215
16 milyona Başbakan'la cinsel ilişki! - Sayfa 3

Seyşeller’de tanıştılar

Babası Refik Hariri’nin öldürülmesi (2005) üzerine yüz milyonlarca dolarlık bir mirasın sahibi olan Saad Hariri ile Merwe’nin yolları Seyşeller’de kesişti. Mahkeme kayıtlarına göre Merwe, ‘parayı konu etmeyen’ milyarderlerin kaldığı Seyşeller’de The Plantation Club için işe alındı. Model, burada birçok kişiyle tanıştı.


315
16 milyona Başbakan'la cinsel ilişki! - Sayfa 4

The New York Times belgeleri yayınladı

Güney Afrika'daki mahkemenin elindeki belgeleri yayımlayan The New York Times (NYT) gazetesi, Hariri'nin 2013 yılında resmi görevinin bulunmadığını, model sevgilisi için harcamaları Mayıs 2018 itibarıyla net 1.36 milyar dolar hesaplanan kişisel servetinden yapmış olabileceğini, para transferinin en azından şimdilik Lübnan ve Güney Afrika yasalarını ihlal eder görünmediğini kaydetti.


415