Teknoloji
17 Şub 2020 11:39 Son Güncelleme: 17 Şub 2020 11:47

150 TL'ye yüz bakımı yapabilen alet! | Xiaomi Inface ile yüz temizleme deneyimi

Bugünkü videomuzda, 600 TL'den 1500 TL'ye kadar geniş bir yelpazeye sahip yüz bakım cihazlarından uygun fiyatlı olarak karşımıza çıkan Xiaomi Inface'i inceliyoruz.

Xiaomi Inface yüz temizleme cihazı inceleme videomuzda, şirketin ürettiği ilginç teknolojilerden birine yakından bakıyoruz.

Adından da anlayabileceğiniz gibi ürün, yüzünüzü temizleme işlevi gören ve mudaillerine oranla uygun fiyatıyla öne çıkan bir cihaz. Bugün Foreo gibi yüz temizleme cihazları 400 TL'den 1600 TL'ye kadar değişen fiyatlarla satılırken, sözünü ettiğimiz model 150 TL'ye satın alınabiliyor.

Oldukça kompakt bir tasarım anlayışına sahip modelin pek çok farklı rengi var. Üzerinde üç katmanlı bir silikon temizleme yapısı bulunan cihaz için şirket üst tarafa hassas, orta tarafa genel temizlik, alt tarafa da derin temizlik bölgesi adını vermiş.

Alt tarafta yer alan tuş ile cihazı çalıştırıyor ve sonic titreşimlerle yüzünüze hem masaj yapıyor hem de temizliyorsunuz. Özel adaptörü ile şarj olan cihazın pil ömrü gayet iyi.

Zira günde yaklaşık 1-2 dakika kullanma ile 2 haftanın sonunda hala pilini bitiremedik. Ayrıca tabii ki IPX7 sertifikası ile suya dayanıklıklıktan da söz etmemiz gerek. Zira kullanımın ardından su altında cihazı yıkadık ve herhangi bir sorunla karşılaşmadık.

Xiaomi Inface yüz temizleme cihazını satın almak için: https://hwp.to/2vBK00M