Magazin
25 Kas 2017 12:55 Son Güncelleme: 24 Kas 2018 01:48

15 Temmuz'un sembol ismi Hande Fırat kına gecesi yaptı!

15 Temmuz darbe girişiminde Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Facetime görüşmesi yapan Hande Fırat, dün akşam kına gecesi yaptı. Fırat'ın nikah şahidinin de Erdoğan olması bekleniyor.

15 Temmuz'da yaşanan kanlı darbe girişimi sırasında Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Facetime görüşmesi yapan Hande Fırat 5 Aralık 2017 tarihinde Ankara Sheraton Oteli'nde yapılacak düğünle dünyaevine girmeye hazırlanıyor.

KINA GECESİ YAPTI

Temmuz ayında iş adamı Murat Özvardar ile nişanlanan Hande Fırat dün akşam kına gecesi yaptı. Kendi instagram hesabından kına gecesi fotoğrafını paylaşan Hande Fırat binlerce beğeni ve yorum aldı.



11 YAŞINDA KIZI VAR

Daha önce de bir evlilik yapan Hande Fırat'ın 11 yaşında kızı bulunuyor. Fırat ve Özvardar, 5 Aralık'ta yapılacak düğünle dünyaevine girecek.



EGEMEN BAĞIŞ TWİTTER'DAN PAYLAŞMIŞTI

AB eski bakanı Egemen Bağış Hande Fırat ve iş adamı Murat Özvardar'ın nişanlanmasını Twitter hesabından paylaşmıştı.



NİKAH ŞAHİDİ KİM OLACAK?

Çiftin nikah şahidinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Doğan Holding Onursal Başkanı Aydın Doğan olacağı yönünde iddialar ortaya atıldı.



Hande Fırat yaptığı açıklamada şu an kimin gelip kimin gelmeyeceğinin netleşmemesi nedeniyle, şahitlerin belli olmadığını ifade etti. Hande Fırat, nikahın Ankara Müftüsü tarafından kıyılacağı iddialarını da yalanladı.