Gündem
03 Nis 2019 22:35 Son Güncelleme: 03 Nis 2019 22:59

15 Temmuz'da şehit düşen gazetecinin oğlu: "Başkente Fethullahçılıktan kapkara olmuş birini..."

31 Mart seçimleri tartışılmaya devam ederken, 15 Temmuz darbe girişiminde hayatını kaybeden Yeni Şafak gazetesi foto muhabiri Mustafa Cambaz'ın oğlu Alpaslan Cambaz, sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşımda bulundu.

15 Temmuz FETÖ'cü hain darbe girişiminden şehit olan Yeni Şafak foto muhabiri Mustafa Cambaz'ın oğlu Alpaslan Cambaz, Mansur Yavaş'ın Ankara'da belediye başkanlığı seçimini kazanmasını tartışmaya açanlara sert çıktı.

Canbaz bir Twitter kullanıcısının, "Ankara'da durum bu. CHP nasıl kazanıyor. Bu durum normal mi?"şeklindeki paylaşımına yanıt verdi. Durumun, "Normal" olduğunu belirten Cambaz, "Sen başkente Fethullahçılıktan kapkara olmuş birini başkan adayı diye çıkarırsan, vatandaş da il ve ilçede farklı oy verebilme imkanını kullanır ve manzara bu olur" yorumunda bulundu.

Cambaz sosyal medya hesabı Facebook'taki paylaşımında; "Tunceli'de halk onca oy farkıyla komünizmi mi seçti yoksa hizmetlerinden çok memnun kaldıkları Fatih Mehmet adındaki bu vatanın evladı bir adamı mı? Seçimden önce yürütülen Mansur Yavaş hakkındaki iğrenç iftira çalışmaları ve sonrasında kibirle söylenen "Seçilse bile" lafları Ankara'da bu sonucu doğurmuştur. Millet iradesi diye buna deniyor, gayet normal. Herkes PKK'lı, herkes FETÖ'cü ama partiniz ve adaylarınızın her biri Allah tarafından kurtarıcı olarak gönderilmiş, onları belediye başkanı seçmeyenler mürted olacakmış gibi davranmayı bırakın" ifadelerini kullandı.