Magazin
11 Şub 2019 16:14 Son Güncelleme: 11 Şub 2019 16:21

14 Şubat'ta sevgiliye alınacak yeni nesil pırlantalar!

Dünyada örnekleri olan ve pırlantanın yeniden doğuşu olarak kabul edilen laboratuvar Pırlantası misyonunu, Türkiye'de ilk ve tek olarak TOPHILLS markası temsil ediyor. Gemologlar tarafından geliştirilen bir teknolojiyle üretilen bu taşlar, Türkiye’de ilk olmaları açısından buluş niteliği taşıyor.

Yüksek maliyetlerle madenden çıkartılan pırlantalara rakip ve ayırt edilmeyen Laboratuar Pırlantası, Kübik formda kristalleşen karbon moleküllerinden oluşuyor. Böylelikle laboratuvar Pırlantaları çok daha fazla insan tarafından ulaşılabilir oluyor. İlerleyen teknolojiyle Laboratuvar ortamında üretilen pırlantalar maden pırlantaları ile aynı süreçlerden geçiyor bu yüzden de ayırt edilemiyor.

TOPHILLS Bu yıl Paris Moda Haftasında da ışıltıları ve bu özel koleksiyonuyla ülkemizi başarıyla temsil etmişti.

Kadınlar daha çok ışıldasın ve her ortamda farklı tasarımlar taşıyabilsinler diye bu yeniliğe imza atan TOPHILLS marka kurucusu ve ünlü Mücevher Tasarımcısı Hanzade, ''Buluş niteliğindeki Işık mücevherleriyle de her kadının hayalini gerçekleştiriyoruz. Doğaya zarar vermeden üretilen nano teknolojik pırlantalar, maden pırlantasına oranla neredeyse 10 da 1’i fiyatına mal ediliyor. Böylelikle kadınlar farklı ortamlarda farklı tasarım mücevherlerle ışıldama şansına sahip olabiliyor. diyor.

14 ŞUBATTA; SOLMAYAN GÜLLER İÇİNDE MÜCEVHERLER

Özellikle kadınlar bu özel günde ilgi bekler; şımartılmak ister!

Sevgililer gününe özel ihtişamlı koleksiyonuyla TOPHILLS; ''Laboratuvar Pırlantası'' ile hazırladığı tektaş, beştaş, tamtur, suyolu ve renkli pırlantalarla hazırladığı koleksiyonlarıyla her kadının zevkine uygun pek çok seçenek sunuyor.

 Yüzlerce farklı modeli, ana hatlarında klasik mücevher, detaylarında modernize edilmiş taş kesimleri ve art deco çizgilerle harmanlıyor. Bu yılın trendi olan, pembe pırlanta, sarı pırlanta, şampanya ve mavi renkli pırlantalar da koleksiyonda ışıltısıyla göz dolduruyor.

TOPHILLS Laboratuvar Mücevherleri bu yıl ürünlerini sevgililer gününe özel ''LOVE IN ROSE '' adı verilen solmayan güller eşliğinde sunduğu aranjmanıyla sunuyor.  Romantizmi ve ışıltıyı birarada sunan bu romantik sunum adeta ''Kadınların aklını başından almak için hazırlanmış. Özellikle, Sevgililer gününde evlenme teklifi planları yapan beyler için de bu aranjman seçeneği oldukça çekici görünüyor.