14 Mayıs’ı tahmin etmişti! Canlı yayında rakam verdi… Yüzde 5,17’nin dağılımı nasıl olur?

Ata İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Adayı Sinan Oğan'ın ikinci turda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı destekleyeceğini açıklamasının ardından gözler Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ'a çevrildi. Kararını bugün duyuracak olan Özdağ'ın farklı bir tutum sergilemesi halinde yüzde 5,17'lik oy oranının nasıl dağılacağı merak konusu olurken; 14 Mayıs'taki seçimleri en doğru tahmin eden anket şirketlerinden olan SONAR'ın sahibi Hakan Bayrakçı, katıldığı canlı yayında oy dağılımını açıkladı.

14 Mayıs’ı tahmin etmişti! Canlı yayında rakam verdi… Yüzde 5,17’nin dağılımı nasıl olur? - Sayfa 1

Sinan Oğan'ın ikinci turda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı destekleyeceğini açıklamasının ardından gözler Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ'a çevrildi. Kararını bugün duyuracak olan Özdağ'ın farklı bir tutum sergilemesi halinde yüzde 5,17'lik oy oranının nasıl dağılacağı merak konusu oldu. 14 Mayıs'taki seçimleri en doğru tahmin eden anket şirketlerinden olan SONAR'ın sahibi Hakan Bayrakçı ise katıldığı canlı yayında oy dağılımını açıkladı. İşte detaylar…

120
14 Mayıs’ı tahmin etmişti! Canlı yayında rakam verdi… Yüzde 5,17’nin dağılımı nasıl olur? - Sayfa 2

Seçimlerin ilk turunda Ata İttifakı adayı olan Sinan Oğan'ın ikinci turda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı destekleyeceğini açıklamasının ardından gözler Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ'a çevrildi.

220
14 Mayıs’ı tahmin etmişti! Canlı yayında rakam verdi… Yüzde 5,17’nin dağılımı nasıl olur? - Sayfa 3

İkinci tur için nasıl bir tutum alacağı merak edilen Özdağ, dün akşam saatlerinde Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile bir araya geldi.

320
14 Mayıs’ı tahmin etmişti! Canlı yayında rakam verdi… Yüzde 5,17’nin dağılımı nasıl olur? - Sayfa 4

Görüşme sonrası Twitter'dan paylaşım yapan Özdağ, mutabakat metnini Kılıçdaroğlu'na sunduğunu belirterek "Kendisi, saat 13.00’de yapacağım basın toplantısına kadar, Millet İttifakının umarım olumlu cevabını iletecek." ifadelerini kullandı.

420