Magazin
16 Eki 2023 11:17 Son Güncelleme: 16 Eki 2023 17:26

13 yılda 22 ameliyat geçirmişti! Fulden Uras’tan üzen haber!

Geçmişte bağırsak kanseri ve meme kanseriyle mücadele eden ünlü şarkıcı Fulden Uras, son 13 yılda 22 kez ameliyat olduğunu söyleyerek son olarak memesini aldıracağını duyurdu.

Daha önce defalarca kez ameliyat olan Fulden Uras'tan yürek burkan bir paylaşım geldi. Fulden Uras gençlik yıllarından bu yana sağlık sorunlarıyla mücadele ediyor. Annesini de kanserden kaybeden Fulden Uras'tan bugün üzücü haber geldi. Ünlü sanatçı yeni bir ameliyat daha olacağını ve memesini aldıracağını açıkladı.

1986'da Ah Bu Kadınlar'ın başrolünü üstlenerek ilk kez kamera karşısına geçen ve 1991'de assolist olarak sahneye çıkan Fulden Uras, uzun süredir tedavi görüyor.

SAĞLIK DURUMU İLE İLGİLİ BİLGİLERİ PAYLAŞTI

Daha önce bağırsak ile meme kanserine yakalanan ve birçok kez ameliyat olan 54 yaşındaki Fulden Uras, hayranlarını son sağlık durumu ile ilgili bilgilendirdi.

13 YILDA 22 AMELİYAT GEÇİRMİŞTİ

Hastalığı nedeniyle 13 yılda 22 ameliyat geçiren ünlü sanatçı, yeniden bıçak altına yatacağını duyurdu.

"SENİNLE VEDALAŞIYORUM…"

Memesini aldıracağını açıklayan Uras sosyal medyada yaptığı açıklamada, "22 ameliyat. 22 kere narkoz. Her birinden umutla 'bu son olacak' diye dualarla çıkmak. 13 sene dile kolay. Çok çektirdin yine de 'hamdolsun' dedim. Halime hep şükrettim, dermansız dert değildin. Şimdi yarın seninle vedalaşıyorum sağ meme. İçim buruk asla üzgün değilim hatta bilakis mutluyum en ufacık üzüntümde şişen, enfeksiyonlanan bir organ artık bedenimde olmayacak. Artık 'acı yok' düşünsenize ne büyük lüks benim için"

"ANNEMİ ÖZLEDİM"

Ayrıca Uras, "Biraz duygusalım annemi özledim. Ne çok üzülürdü şu an yaşasaydı. Nasıl dert ederdi kendine. Biliyorum ki benim meleğim beni oradan korur. Sevgili dostlarım artık hep mutlu haberler vereceğim sizlere pazartesi acılarım son bulacak. Merak etmeyin çok emin ellerdeyim. Şu an için doktorlarım alınacak meme yerine bir silikon koymayı uygun görmediler. Ameliyattan sonra sizleri tekrar bilgilendiririm. Bir kaç gün yokum merak etmeyin. Hepimizi çok seviyor, dualarınızı bekliyorum. Hoşçakal acılarım, hoşça kal sağ memem." İfadelerini kullandı.