Gündem
27 Eki 2011 09:41 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:56

12 KANAL SAMANYOLU TV KADAR PARA TOPLAYAMADI!

12 tv kanalının ortak yayına geçtiği 'Van İçin Tek Yürek' yardım kampanyasında toplanan toplam para STV'nin ulaştığı rakamın gerisinde kaldı...VİDEO

Kanal D ve ATV’nin başlattığı ’Van İçin Tek Yürek’ yardım kampanyasına sayısız kanal ve radyo katılınca Türk televizyon tarihinde belki de bir ilk yaşandı. Hemen hemen bütün kanalların katıldığı ortak yayında Van’daki depremzedeler için bağış toplandı.

Beyazıt Öztürk’ün sunduğu gecede Show TV, ATV ve Kanal D’nin popüler dizilerinin oyuncuları da boy gösterirken diğer kanalların sunucuları da görev aldılar. ATV’nin önceki kampanyasında sunuculuk yapan Müge Anlı ise bu kez ortalarda gözükmedi. Başbakan Erdoğan’ın da telefonla katılarak teşekkürlerini sunduğu yayına Bakan Ömer Dinçer de katıldı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da canlı yayına telefonla bağlanarak kampanyaya destek verdi.

KANAL D VE ATV REKLAM GELİRLERİNİ DE BAĞIŞLADI

Kampanyayı düzenleyen Kanal D ve ATV televizyonları da yayın sırasında toplanan reklam gelirlerini kampanyaya bağışlayacak. Programın sunucusu Beyazıt Öztürk 1 milyon 860 bin TL’lik reklam gelirinin kampanyaya bağışlanacağını söyledi.


12 KANAL SAMANYOLU TV KADAR PARA TOPLAYAMADI

Yardım gecesinde iş adamlarından gelen yüklü bağışlar kadar vatandaşlardan gelen çarpıcı destek örnekleri de dikkat çekti. Ancak gecenin anlam ve değerine gölge düşürmeden ilginç bir anektodu da aktarmak gerekiyor. Gecede toplanan yardım toplamda 61 milyon lirayı aştı. Önceki akşam benzer bir yardım kampanyası düzenleyen Samanyolu TV ve Kanal 7 ise toplamda 65 milyon lirayı aşmıştı. Yani cemaatin kampanyasının daha etkili bir rakama ulaştığı görülüyor.

 İŞTE O KAMPANYA...