12 günlükken yaşamını yitirmişti: İbrahim Erkal'ın kızı büyüdü

Merhum şarkıcı İbrahim Erkal, 2017’da yaşamını yitirmiş, ardında gözü yaşlı bir eş ve 3 çocuk bırakmıştı. Hayatını kaybettiğinde en küçük kızı Elif Su henüz 12 günlük olan Erkal'ın kızı Elif Su büyüdü. 6 yaşına basan İbrahim Erkal'ın kızı Elif Su'yu görenler babasına benzetti.

12 günlükken yaşamını yitirmişti: İbrahim Erkal'ın kızı büyüdü - Sayfa 1

Çok genç yaşta sevenlerine veda eden şarkıcı İbrahim Erkal, aramızdan ayrılalı altı yıl oldu. "Canısı", "De Get Yalan Dünya" ve "Çare Gelmez", "Yalnızım", "Sırılsıklam" ve "Canısı" gibi unutulmaz şarkılara imza atan İbrahim Erkal anılıyor. Türk müzik dünyasının usta ismi İbrahim Erkal'ın anısına düzenlenen "Hürmet" konseri İstanbul AKM Türk Telekom Opera Salonu'nda gerçekleşti.

120
12 günlükken yaşamını yitirmişti: İbrahim Erkal'ın kızı büyüdü - Sayfa 2

Kültür Bakanlığı ve Güzel Sanatlar Genel Müdürlüğünün düzenlediği "Vefa Konserleri" kapsamında ve Ulus Müzik ile ortaklaşa yapılan etkinlikte, sanatçının iki yılı aşkın bir süredir üzerinde çalışılan saygı albüm serisi de tanıtıldı. Konserde, Alişan, Aydilge, Ceylan, Doğuş, Eda Baba, Elif Kaya, Güliz Ayla, Gökhan Tepe, Kafadar, Resul Dindar, Sinan Akçil & Enes Yolcu, Sufle ve Zehra gibi isimler, İstanbul Devlet Modern Türk Müzik Topluluğu eşliğinde İbrahim Erkal'ın eserlerini yeniden seslendirdi. Yapımcı İskender Ulus, projenin duygusal önemini vurgulayarak, "İbrahim Erkal'ın müzikal mirasını, onun ruhunu ve derin anlamını bu albümlerle sizlere sunmaya çalıştık" dedi.

220
12 günlükken yaşamını yitirmişti: İbrahim Erkal'ın kızı büyüdü - Sayfa 3

12 Nisan 2017 yılında İbrahim Erkal, evinin otoparkında tansiyonunun düşmesi sonucu dengesini kaybedip kafasını yere vurarak beyin kanaması geçirmesi sonucu hayatını kaybetmişti.

320
12 günlükken yaşamını yitirmişti: İbrahim Erkal'ın kızı büyüdü - Sayfa 4

İbrahim Erkal'ın ani gidişi hayranlarını acıya boğmuş, ardında gözü yaşlı bir eş ve 3 çocuk bırakmıştı.

420