Medya
14 Eki 2018 11:48 Son Güncelleme: 24 Kas 2018 02:55

11 yıla kadar yargılanacak! "Arda Turan futboldan süresiz men edilebilir!"

Hürriyet Gazetesi yazarı Uğur Meleke, ülke gündeminin bir numarası olan Arda Turan'ın geleceğiyle ilgili çok tartışılacak açıklamalara imza attı.

Bugünkü yazısında 2 yıldan fazla hüküm giyenlerin futboldan süresiz men edildiğini hatırlatan Uğur Meleke, "Belki de Arda Turan'ın futbol hayatı bitti." ifadelerini kullandı.

Meleke, şunları söyledi:

"Gündemde yaşadığı kavga olayıyla Arda Turan var. Futbol Disiplin Talimatı 60'ıncı maddesine göre 2 yıldan fazla hüküm giyenler, futboldan süresiz men edilir. Belki de Arda Turan'ın futbol hayatı bitti. Bunun için de mahkemenin sonucunu beklemek gerekiyor."

NELER YAŞANMIŞTI?

Emirgan'da bir eğlence mekanında ikili arasında yaşanan "laf atma" tartışmasında Arda, Berkay'a kafa atarak burnunu kırdı. Daha sonra Berkay hastaneye kaldırıldı. Yıldız futbolcunun ise ünlü şarkıcının hastaneye kaldırılmasının ardından hastaneye gitti ve silahla bir el ateş açtı.

11 YILA KADAR YARGILANACAK

Arda, "Genel güvenliğin kasten tehlikeye sokulması", "Silahla tehdit" ve "Ruhsatsız silah taşıma" olmak üzere 3 ayrı suç nedeniyle 3,5 yıldan 11 yıla kadar hapis cezasıyla yargılanacak.