Gündem
23 Mar 2016 09:27 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 18:25

10.kattan atlayan dizi oyuncusunun erkek arkadaşı o anları anlattı!

Dizi oyuncusu Gülay Bursalı tecavüzden kaçarken 10. kattan atlayarak canına kıymıştı. Bursalı'nın erkek arkadaşı dehşet anlarını anlattı.

"Beni dövüp ‘Önce kızla biz beraber olacağız’ dediler. Cihan’ın odaya soktuğu Gülay, ‘Yapmayın’ diye bağırmaya başladı. Kapıyı açtım, cama çıkmış ‘Bana dokunmayın’ diye bağırıyordu. Sonra atladı"
HATAY'DA TOPRAĞA VERİLDİ
İstanbul Başakşehir’de cinsel saldırıdan kurtulmak için 10’uncu kattan atlayan oyuncu ve üniversite öğrencisi Gülay Bursalı’nın cenazesi dün Hatay Dörtyol’da toprağa verildi. Gözü yaşlı baba Sinan Bursalı tüm rapor ve belgelerin kendisine ulaştırıldığını, takipçi olacağını söyledi.
Soruşturma sürerken, genç kızın gözaltına alınan erkek arkadaşı Engin Ö.’nün ifadesi de vahşeti ortaya koydu.
Habertürk'ün haberine göre Gülay’la 1 yıl önce tanıştıklarını söyleyen Engin Ö., şöyle devam etti: “Cihan’dan evi kiraladım. Cihan ‘Eşyamı alacağım’ deyip arkadaşıyla eve girdi. Beni dövüp ‘Önce kızla biz beraber olacağız’ dediler. Cihan’ın odaya soktuğu Gülay, ‘Yapmayın’ diye bağırmaya başladı. Kapıyı açtım, cama çıkmış ‘Bana dokunmayın’ diye bağırıyordu. Sonra atladı.” Adliyeye sevk edilen Engin Ö., adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

EV ÖLEN ANNENİN
Polis, dairenin, firari şüpheli Cihan I.’nın 40 gün önce ölen annesine ait olduğunu belirledi. Polisin ifadelerine başvurduğu apartman sakinleri ise Cihan I.’nın arkadaşıyla Engin Ö.’yü döverek daireden çıkardığını anlattı.
HANGİ DİZİLERDE ROL ALMIŞTI
Birçok dizide figüran olarak boy gösteren Gülay Bursalı son olarak Güneşin Kızları ve Poyraz Karayel dizisinde küçük de olsa rol aldı.