Gündem
19 Eki 2023 20:34 Son Güncelleme: 19 Eki 2023 20:41

10 yıl önce İsrail’e akıl vermiş! Adnan Oktar: ‘İsrail'in Gazze'yi tamamen ele geçirmesi için…’

Suç örgütü elebaşı Adnan Oktar'ın 2014’te İsrail'e akıl verdiği video yeniden gündem oldu. Yıllar önce çekilmiş olan videoda Oktar, "Filistin topraklarının tamamen darmadağın edilmesi gerekiyor. Bunun için önce birinin çıkıp roket atması lazım. İsrail'in tahrik edilmesi lazım. Bunun için 40-50 kişilik bir kadro yeter." diyor.

2018 yılında yapılan operasyonla çökertilen Adnan Oktar ve tarikatının skandalları peş peşe gelirken 10 yıl önce çekilen bir video gündeme bomba gibi düştü.

ADNAN OKTAR, 10 YIL ÖNCE İSRAİL'E AKIL VERMİŞ...

Oktar'ın 21 Temmuz 2014 tarihinde sahibi olduğu A9 kanalında yaptığı konuşma ile adeta günümüzde yaşanılan İsrail-Filistin savaşı için İsrail'e akıl verdiği görüldü.

"FİLİSTİN'İN ORADAN SÖKÜLÜP ATILMASI GEREKİYOR"

"Filistin'in oradan sökülüp atılması gerekiyor. Önce birinini çıkıp roket atması lazım." diyen Oktar'ın 10 yıl önce, İsrail'in sivilleri sokaklarda, hastanelerde katlederek soykırım yapması için gerekli olan planı tek tek açıkladığı görüldü.

"İSRAİL'İN TAHRİK EDİLMESİ LAZIM, 40-50 KİŞİLİK KADRO YETER"

İşte Adnan Oktar'ın 21 Temmuz 2014 tarihindeki 'Filistin soykırımı' planı:

"Kardeş, oradan Filistin'in sökülüp atılması gerekiyor. Filistin topraklarının tamamen darma dağın edilmesi gerekiyor.

 

Bunun için bir proje gerekir, durduk yere bu olmaz. Önce birinini çıkıp roket atması lazım. İsrail'i tahrik etmesi, İsrailli askerleri öldürmesi lazım. Durduk yere yapamaz İsrail bunu bir gerekçe gerekir.

 

Bunun için en fazla desem, 40-50 kişilik bir kadro yeter. Bunlara 1'e trilyon verseler çok rahat bunu yaparlar.

 

Neye yarar bu Filistin'in oradan söküp atılmasına yarar. "

 

NE OLMUŞTU?

Hamas'ın silahlı kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları, 7 Ekim sabahı İsrail'e "Aksa Tufanı" adıyla kapsamlı saldırı başlatmıştı.

Gazze'den İsrail yönüne binlerce roket atılırken, Filistinli silahlı gruplar Gazze-İsrail sınırındaki Beyt Hanun-Erez Sınır Kapısı'na baskın düzenleyerek burayı ele geçirmişti.

Silahlı gruplar daha sonra buradan İsrail içindeki yerleşim yerlerine girmiş, İsrail ordusu da onlarca savaş uçağıyla Gazze Şeridi'ne saldırı başlatmıştı.

Günlerdir dünyanın gözü önünde devam eden saldırılarda çok sayıda masum sivil hayatını kaybetti.