Televizyon
27 Ara 2020 09:03 Son Güncelleme: 27 Ara 2020 09:05

10 Bin Adım dizisinin afişi yayınlandı!

Ocak ayında Gain'de izleyiciyle buluşacak olan, ünlü oyuncular Engin Günaydın ve Devin Özgür Çınar’ın başrollerini paylaştıkları '10 Bin Adım' dizisinin afişi yayınlandı.

Yeni nesil video içerik platformu Gain’in ilk dizisi '10 Bin Adım' Ocak ayında başlıyor. Yaklaşık onar dakikalık bölümlerden oluşacak '10 Bin Adım' dizisinin afişi yayınlandı.

Engin Günaydın ve Devin Özgür Çınar’ın özgün fikirlerinden yola çıkarak yazdığı ve aynı zamanda başrollerini üstlendiği 10 Bin Adım, son yıllarda uzun ve sağlıklı bir yaşam için tüm dünyada referans olarak kabul edilen “Günde 10 bin adım” önerisine uyarak birlikte yürümeye karar veren iki eski sevgili Ezgi ve Memet’in iki yeni yol arkadaşı olma hikayesini mizahi bir dille anlatıyor.

Eski sevgiliyle 'yol arkadaşı' olunabilir mi?

Senaryosunu Devin Özgür Çınar’ın kaleme aldığı yönetmen koltuğunda ise Duygu Güzelmeriç’in oturduğu dizide, her seferinde yürüyüş kararı sınanan, bütün küçük hesapları bozulan, hiçbir kestirme yolu kısa olmayan iki yol arkadaşının her şeye rağmen her gün adımsayarı çalıştırıp yürümeleri esnasında başlarına gelen beklenmedik olaylar konu alınıyor. 10 Bin Adım, Ocak ayında Gain uygulaması üzerinden izlenebilir.

Gain, 30 Aralık 2020 tarihi itibariyle yayın hayatına başlayacak.