1 milyar dolarlık servetin sebebi o isimmiş! 'Kim'in yatak odası kasetleri değil...'

20 yıldır ekranda olan ve aile üyelerine dudak uçuklatan bir servet kazandıran Keeping Up With The Kardashians yakında son bölümüyle ekrana veda edecek. Herkes programın Kim'in kasediyle popülerlik kazandığını düşünse de durum öyle değil.

1 milyar dolarlık servetin sebebi o isimmiş! 'Kim'in yatak odası kasetleri değil...' - Sayfa 1

Herkes Kardashian- Jenner ailesini şöhrete ve toplamda 1 milyar dolarlık servete kavuşturan kişinin Kim Kardashian olduğunu düşünse de gerçeğin pek de öyle olmadığı ortaya çıktı. En azından ilk adamı atan ve sadece üyelerini değil onların hayatına girenleri de şöhrete ve servete karıştıran kişi tek başına Kim Kardashian değil.


17
1 milyar dolarlık servetin sebebi o isimmiş! 'Kim'in yatak odası kasetleri değil...' - Sayfa 2

Cathy Griffin ve Dylan Howard'ın kaleme aldığı Dirty Sexy Money: The Unauthorized Biography of Kris Jenner adlı kitabın ileri sürdüğüne göre ailenin bugünkü durumuna ulaşması için ilk adımı atan kişi Kourtney Kardashian.


27
1 milyar dolarlık servetin sebebi o isimmiş! 'Kim'in yatak odası kasetleri değil...' - Sayfa 3

Yani Kris Jenner'ın Robert Kardashian ile ilişkisinden dünyaya gelen dört çocuğunun en büyüğü ve kız kardeşlerin en sessizi.


37
1 milyar dolarlık servetin sebebi o isimmiş! 'Kim'in yatak odası kasetleri değil...' - Sayfa 4

Keeping Up With The Kardashians'ın en popüler olduğu dönemlerde, ailenin bu kadar tanınmasının ve merak uyandırmasının en önemli nedeninin Kim Kardashian ve hatta onun basına da sızan yatak odası kasedi olduğu konuşuluyordu. Elbette ailenin popülaritesinde bunun da hatırı sayılır etkisi var. Ama Kardashian- Jenner ailesini bugünlere taşıyan reality şovun temelleri Kourtney Kardashian tarafından atıldı.


47