Televizyon
13 Eyl 2017 22:34 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 23:07

Zuhal Topal'dan fuhuşta basılan Birkan K. açıklaması: Yeter artık

Zuhal Topal, programına katılan damat adayı Birkan K.’nın adının fuhuş operasyonuna karışması üzerine topu yapımcıya attı.

Adana merkezli 14 ilde gerçekleştirilen operasyonda ’eskortluk sitesi’ adı altında fuhuş çetesi kurduğu ve fuhuşa yer temin ettiği iddia edilen 2’si kadın 20 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerin arasında özel bir televizyon kanalında yayınlanan evlilik programıyla ünlenen damat adayı Birkan K.’nın da olması dikkat çekti.

Birkan K.'nın yer aldığı izdivaç programının sunucusu Zuhal Topal bir açıklama yaparak "  Ben sadece sunuculuk yaptım. Muhatap yapımcıdır" dedi.

İŞTE O AÇIKLAMA:

Son zamanlarda internet sitelerinde geçtiğimiz sezonlarda sunuculuğunu yaptığım, şu anda yayında olmayan “Zuhal Topal’la” programının locasında yer alan isimlilerle ilgili pek çok haber yayınlanmaya başlandı.

Daha önceden de altını çizerek belirttiğim gibi “Zuhal Topal’la” programının yapımcısı ben, benim eşim yada ailemden biri değildir. Programın yapımcısı Artı Film, Soho Film’dir. Dolayısıyla muhatap yapımcılardır ve çıkan bu haberlerin muhatabı da onlardır. Söz konusu yapım şirketleri ile sahiplerine kişilik haklarıma verdikleri zararlardan dolayı avukatım aracılığıyla açtığım davalar devam etmektedir.

Şahsımla ilgili olmadığı müddetçe; programla ilgili olan ve muhatabı yapım şirketi olan haberlerin, benim ismimle yan yana getirilmemesini önemle rica ederim.