Magazin
28 Tem 2016 09:40 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 21:25

Zuhal Topal isyan etti: Korkudan evden çıkamıyorum!

Zuhal Topal, Sayan ile nişanlısı Erkan Çelik'e 130 bin TL'lik tazminat davası açtı.

Seda Sayan ve Zuhal Topal arasındaki kavga büyümeye devam ediyor. Topal, en son geçtiğimiz şubatta 'Türkiye şehit verdi, siz burada oynadınız' diyerek stüdyoyu terk eden damat adayı Zekeriya Atak'a ve ona sosyal medyadan destek veren Sayan ile nişanlısı Erkan Çelik'e 130 bin TL'lik tazminat davası açtı.

Topal'ın dava dilekçesinde şu iddialar yer aldı: 'Zekeriya Atak, terör olaylarını ve verilen kayıplar nedeniyle yaşanılan derin üzüntüyü kendi çıkarları doğrultusunda kullandı. Ardından Seda Sayan ile nişanlısı Erkan Çelik de programı yok etmek için karalama kampanyası başlattı. Aleyhimde başlatılan linç kampanyası sonrası korkudan evden çıkamaz hale geldim. Sayan ile Atak'ın avukatı, bu iddiaları gerçek dışı olarak niteleyerek "Dava reddedilsin" dedi.

Seda Sayan da Zuhal Topal'ın açıklamaları üzerine sosyal medya hesabı üzerinden sert yanıt verdi:
"Ülke yangın yeri olmuş, herkes vatan millet diyor bu halen tribünlere oynuyor. Neymiş bizim yüzümüzden korkudan, evden sokağa çıkamıyormuş. Millet tankların uçakların altına yattı korkmadı. Korkma bu halk sana bir şey yapmaz, bu kadar olay varken sen kimsin de seni linç edecekler. Ayrıca dava süreci devam ederken dava hakkında demeç vermekte ayrı bir suçtur. Suçun büyüğünü işleyip, iftira attırıp sonra suçsuzu oynamak senin oyunculuğundan kaynaklanıyor biliyoruz ama bu halk aptal değil kızım, kötü oyuncusun."