Magazin
03 Ağu 2015 10:11 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:46

Zeki Alasya'nın yokluğuna dayanamadı...

Hayat arkadaşı Zeki Alasya'yı kaybeden Jülide Alasya, 'Zeki'nin yokluğuna alışamıyorum' diyerek radikal bir karar verdi.

Jülide Alasya, eşi Zeki Alasya’nın hayatını kaybetmesinden sonra üç aydır borcunu halen ödediği Samandıra’daki evinden taşınmaya karar verdi.

Milliyet'ten Sercan Kısmet'in haberine göre, evlerinde anılarını unutamadığını söyleyen Alasya, Instagram sayfasında, “İğnesinden ipliğine her şeyini beraber yaptığımız evimizin borcunun bittiğini göremedin, kutlayamadık diye yorgunum. Üzülme ne olur ama evimizde oturamıyorum artık. Her an karşıma çıkacakmışsın gibi duramıyorum. Buradan tamamen kaçmaya karar verdim” diyerek taşınacağını açıkladı.

'MARKETTE BİLE AĞLADIM'

Jülide Alasya, tek başına gittiği market alışverişinde de yer çöküp ağladığını söyledi. Alasya, “Markete ilk sensiz gittiğimde yere çöküp ağladım. Güvenlik görevlisi gelip, “Ablacım, sen şimdi git, sonra gelirsin. Her geldiğinde belki daha kolaylaşır. Hem senin için, hem bizim için... Biz de alışık değiliz seni yalnız görmeye” dedi” diyerek eşine olan özlemini dile getirdi.