Polemik & Kulis
06 Oca 2018 11:29 Son Güncelleme: 24 Kas 2018 01:55

Zafer Algöz'den Ayça Tekindor'a sert cevap: IBAN'ı gönder...(Medyaradar/Özel)

Arif V 2016'yı izleyen Ayça Tekindor, beğenmediğini dile getirince filmin oyuncularından Zafer Algöz'ün sert tepkisiyle karşılaştı.

Yılın merakla beklenen filmlerinden Cem Yılmaz’ın “Arif V 216” vizyona girdi. “Arif V 216”,  gerek oyuncu kadrosuyla gerekse de bütçesiyle şimdiden bu yıla damgasını vurdu. Fatih Altaylı'nın yazısına göre, Arif v 216'nın maliyeti 9 milyon doları aştı. Ayrıca, Cem Yılmaz son anda değiştirmeye karar verdiği final sahnesi için de 3 milyon TL’den fazla para harcamış. Çok sayıda yıldız ismini kadrosunda barındıran Arif V 216’da; Ozan Güven, Seda Bakan, Zafer Algöz, Özkan Uğur, Çağlar Çorumlu ve Farah Zeynep Abdullah gibi isimler rol alıyor.

Öte yandan, “Arif V 216” vizyona girer girmez iki eski dost da birbirine girdi. Filmin oyuncularından usta oyuncu Zafer Algöz, twitter’da filmi beğenmediğini yazan eski çalışma arkadaşı müzisyen Ayça Tekindor ile sert bir tartışma yaşadı.

Ayça Tekindor ;  “Muhtemelen hayatımda izlediğim en kötü film” yorumunda bulununca, usta oyuncu Zafer Algöz’den “Ibanı gönder paranı geri göndereyim”  şeklinde sert bir cevap geldi.

İşte o tweetler;



OKAN BAYÜLGEN'İN EKİBİNDEYDİLER

Ayça Tekindor 2000’li yıllarda Kanal D’de yayınlanan ve Okan Bayülgen’in fenomen Talk Show programı Zaga’nın program orkestrası “Yuvarlak Halkalar”ın kemancısıydı. Zafer Algöz de yine aynı programdaki skeçlerde rol alıyordu. Tekindor daha sonraları "Yıkılıyo" şarkısı ile adını duyurdu.

MEDYARADAR/ÖZEL