Magazin
15 Eki 2016 17:50 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 21:36

'Yozgatlı Dayı'nın Amanda'sı sessizliğini bozdu!

Sosyal medyada Yozgatlı Cafer Lalek adına açılmış hesapla girdiği diyalogla gündeme gelen Amanda Cerny, "Cafer'i rastgele seçmiştim, havalı bir bıyığı vardı" dedi.

Amerikalı sosyal medya fenomeni Amanda Cerny, son dönemlerde Türkiye'nin en çok konuşulan isimlerinden biri oldu. Twitter hesabından "Yozgatlı Cafer Lalek" adına açılmış Twitter hesabıyla girdiği diyalogla gündeme gelen Cerny, "Cafer'i rastgele seçmiştim, havalı bir bıyığı vardı. Cafer'in hesabı sahte çıksa da ben onun, ilgimi çeken Türk erkeklerinin nezaketini temsil ettiğini düşünüyorum" dedi.

Bu arada Cerny, bir reklam filmi için Türkiye'ye gelmeden önce böyle bir "projede" yer aldığı iddialarını da yalanladı.

İşte Amanda Cerny'nin Hürriyet'e yaptığı açıklamalardan satırbaşları;

"Tüm bu deneyim beni çok mutlu etti. Türkiye'nin halkı sevgi dolu, herkese kucak açıyorlar. Türk kültürünü daha da iyi öğrenmek ve onlarla birlikte büyümek beni heyecanlandırıyor.

"TÜRKİYE VE İSTANBUL BENİM İÇİN ÖNEMLİ"

Daha önce de Türkiye ve Türklerle bir bağlantım vardı. Çünkü İstanbul ve Türkiye sosyal medyada benim için hep güçlü bir hayran tabanı oluşturdu. Komedi videolarımı ve viral paylaşımlarımı çoğu Türk'ün sevdiğini ve paylaştığını görüyordum. İçeriklerimle oradaki hayranlarımı güldürmeye ve mutlu etmeye devam etmeyi umuyorum.

"TÜRK ERKEKLERİNİN..."

(Cafer Lalek ile yaşananlar) benim için tamamen sürpriz oldu. Her gün hayranlarımdan binlerce mesaj geliyor. Cafer'e cevap vermeyi rastgele seçtim çünkü çok tatlıydı ve beni misafirperverce kendi ülkesine davet ediyordu. Havalı bir bıyığı da vardı!!! Haha. Buna kader diyebilirsiniz. Cafer'in hesabı sahte çıksa da, ben onun, ilgimi çeken Türk erkeklerinin nezaketini temsil ettiğini düşünüyorum. O Türkiye'ye sevgimi daha da artırdı."

CAFER LALEK KENDİNİ İFŞA ETTİ

Cafer Lalek adlı hesabın gerçek sahibi Twitter'dan yaptığı açıklamada, "Kesinlikle reklam, PR amacım olmadı, sadece geyikti" diyerek kendini savunurken, bir diğer paylaşımında fotoğrafını da ekleyerek, 'Merhaba, güldük eğlendik tamamen geyik amaçlı olan bu hesap amacından saptığı için Cafer Lalek defterini kapatıyorum'" demişti.