Magazin
27 Mayıs 2016 12:40 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 21:15

Yönetmen Ferzan Özpetek: Tuba kamyon şoförü gibi yiyor

Ferzan Özpetek’in yeni filmi ‘İstanbul Kırmızısı’nın basın toplantısına, ünlü yönetmenin ilginç açıklaması damga vurdu.

Ferzan Özpetek’in yeni filmi ‘İstanbul Kırmızısı’nın basın toplantısı önceki gün Büyükada’da yapıldı. Ünlü yönetmen ile başrol oyuncuları Halit Ergenç, Mehmet Günsür, Nejat İşler ve Tuba Büyüküstün, set arasında basın mensuplarıyla bir araya geldi. Toplantıya bir muhabirin yönelttiği, “İtalyan ve Türk oyuncular arasındaki fark ne?” sorusuna Özpetek’in verdiği yanıt damga vurdu.

Ferzan Özpetek, yönetmenliğini üstlendiği ‘La Traviata’ operasının geçen yıl Napoli’de düzenlenen galasında Kasia Smutniak ve Tuba Büyüküstün’ü bir araya getirmişti.

İKİSİ DE YAĞLI ET SEVİYOR!

Türk ve İtalyan oyuncuların benzer yanları olduğunu belirterek söze başlayan Özpetek, “Son filmimde oynayan Kasia Smutniak da Tuba da kamyon şoförü gibi yemek yiyorlar. İkisi de yemek ısmarladıkları zaman ‘Yağsız et mi istersiniz?’ diye sorulduğunda ‘Yok, yağlı et isterim’ diyorlar. Öyle bir yanları var” açıklamasıyla basın mensuplarını ve oyuncuları güldürdü.

'FERZAN'LA ÇALIŞMAK BÜYÜK ŞANS'

Bir hayli zayıfladığı görülen Büyüküstün, “Bir oyuncunun filmlerini takip ettiği yönetmenle çalışması çok büyük bir şans. Ben bu şansı yakalamış olan oyunculardan biriyim ve o yüzden çok mutluyum” dedi.