Televizyon
01 Tem 2016 13:30 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 21:21

Yılmaz Morgül'den bomba Survivor itirafı!

Dün akşam final yapan Survivor yarışmacısı Yılmaz Morgül bomba bir itirafta bulundu...

Survivor'un unutulmaz ismi Yılmaz Morgül, jüri üyeliğini üstleneceği Rising Star yarışması sayesinde yeni isimleri müzik dünyasına kazandırmak istediklerini söyledi. Rising Star, 11 Temmuz'da TV8'de başlayacak.

Yılmaz Morgül, jüri üyesi olacağı yarışmayla ilgili "Artık bizler bu ülkenin önemli seslerini, değerleri ve sanatkarları Rising Star'da izleyiciye sunacağız. Müziği bilen sanat adamları olarak yeni sesler yetiştireceğiz." dedi.

Ayrıca Morgül Acun Ilıcalı'ya teşekkür etmek istediğini söyleyerek şunları ekledi:

"Benim annem, ben Survivor'a gitmeden önce Alzheimer hastalığına yakalanmıştı. Doktorlar benim oradaki mücadelemle anneme çok yardımcı olabileceğimi söylemişlerdi. Gerçekten bu program vasıtasıyla benim annem Survivor'da beni izleyerek konuşmaya başlamış. Bunun mutluluğu hiçbir şey için ölçülemez. Survivor'a bu yüzden çok şey borçluyum. Bana çok güzel mutluluklar yaşattı."

Yılmaz Morgül, adada döner dönmez ilk iş annesinin yanına koşmuştu. Babasını küçük yaşta kaybettiği için annesine aşırı düşkün olduğunu bilinen ünlü sanatçının hasta döşeğinde Fatma Morgül'e sarılarak uzun uzun ağladığı öğrenilmişti.