Magazin
11 Eki 2016 15:30 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 21:35

Yıldız Tilbe'den 8 yıl küs olduğu İbrahim Tatlıses'e zeytin dalı!

Yıllar önce katıldığı İBO Show'da İbrahim Tatlıses'le sert bir kavga yaşayan Yıldız Tilbe, kimseye kırgınlığı olmadığını açıkladı.

Şarkıcı Yıldız Tilbe, 8 yıldır küs olduğu İbrahim Tatlıses’le ilgili Renkli Sayfalar mikrofonlarına çarpıcı açıklamalarda bulundu. Yıldız Tilbe, İbrahim Tatlıses’i affettiğini söyledi.

OLAYLI PROGRAM
Bundan 8 yıl önce İBO Show’da Yıldız Tilbe ve İbrahim Tatlıses arasında canlı yayında büyük bir kavga yaşanmıştı. Programda Tatlıses "Abi benidövüyorlar gel beni kurtar’ dedin ben de geldim seni o p…venklerin elinden aldım" demiş Yıldız Tilbe de bu ifadelere sert çıkmıştı.



8 yıl aradan sonra yaşanan bu kavga sorulunca Yıldız Tilbe’den dikkat çekici açıklamalar geldi.

Tilbe şunları söyledi:

SIRAT KÖPRÜSÜ GÖNDERMESİ
“Hiç kimseyle dargınlığım yok! Hiç kimseyle dargınlığı sürdürmeye değmez. Hayat o kadar uzun değil. Eğer ölümsüz olsaydım kimseyle konuşmazdım. Tatlıses’in albümü hayırlı uğurlu olsun. Herkes kendi bayrağını taşıyor. Onun gibi bir ses daha gelir mi? Herkesten bir tane var. Sırat Köprüsü başında durdurulup hakkımın helal edip etmediğimin sorulmasını istemiyorum. Ben doğrudan geçmek istiyorum. Bunun için kimseye küs değilim”