Televizyon
13 Eki 2017 23:18 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 23:11

Yıldız Tilbe, O Ses Türkiye'deki kavga iddiasına ateş püskürdü: Irkçı diyenler şerefsiz ve net namussuzdur

O Ses Türkiye yarışmasında jüri üyesi Athena Gökhan ile ‘ırkçılık’ tartışması yaşadığı iddia edilen Yıldız Tilbe’den konuya ilişkin açıklama geldi.

Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Cengiz Semercioğlu, bugünkü yazısında TV8'de geçtiğimiz hafta
sonu 7. sezonuyla ekrana gelmeye başlayan "O Ses Türkiye" jüri üyelerinden Yıldız Tılbe ile
Gökhan Özoğuz'un kavga ettiğini iddia etmişti.

Semercioğlu, Yıldız Tilbe'nin bir yarışmacıya "Aaa sen Türkmüşsün..Ben seni yabancısın sandım. Türk olduğunu bilsem dönerdim" sözlerinin Athena Gökhan ile ‘ırkçlık’ tartışması yaşamasına neden olduğunu, Gökhan Özozoğuz'un Tilbe’ye "Bu yarışmaya yabancılar da geliyor, niye dönmezdin ki. Sen o zaman Kürtlerin yarışmasına da itiraz edersin" sözleriyle tepki gösterdiği, seslerin yükselmesi üzerine programın çekimlerinin iptal edildiğini belirtmişti.

Yıldız Tilbe sosyal medya hesabı Twitter'dan Cengiz Semercioğlu'nun bu iddialarına ateş püskürdü.

Tilbe, “Ben ırkçı değilim Türkçü, Kürtçü Lazcı değilim; Alevici Sünnici bölgeci değilim, bana ırkçı diyenler şerefsiz ve net namussuzdur. Bana ırkçı diyen kendisi ırkçıdır ve Allah belasını versindir”dedi. Tilbe, açıklamasının devamında “Çekemiyorlar beni işte başka açıklaması yok. Kıskançlığınız bitmeyecek maalesef. Allah’a havale ediyorum düşmanlık edenleri de, beni de, o bilir” ifadelerini kullandı.

Yıldız Tilbe’nin Twitter üzerinden yaptığı açıklama şöyle: