Gündem
08 Ara 2016 10:19 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 22:14

Yiğit Bulut'tan NTV'nin programına şok suçlama: Yemek programı yapan ajanlar var!

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yiğit Bulut, Türkiye'de yemek programı yapan yabancıların "ajanlık yaptığını" iddia etti.

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yiğit Bulut, A Haber'de yayınlanan Söz Teması programında Türk televizyonlarında yemek programı yapan yabancıların aslında ülkeleri için ajanlık yaptıklarını iddia etti.

"Bizim halkımız saf, o arkadaşlara kapılarını açıyorlar. Bütün sırlarını anlatıyorlar" diyen Yiğit Bulut, programın ismini verdi ancak hangi kanalda yayınlandığını söylemedi...

GÖRÜMCE FİLMİNDE DE OYNADI!

Yiğit Bulut'un hedefindeki program ise NTV'de yayınlanıyor...

NTV'de yayınlanan Anadolu'dan Avrupa'ya programını İtalyan Danilo Zanna ile Hollandalı Wilco van Herpen hazırlayıp sunuyor...

Danilo Zanna, son olarak Gupse Özay'ın gişede fırtınalar estiren Görümce filminde de oynamıştı...



BABASININ HAYRINA MI YAPIYOR?

İşte Yiğit Bulut'un NTV'nin programını "casusluk"la suçladığı o sözleri:

Bir haber kanalında geçen gün bir program izledim. Bir İngiliz arkadaş bir de İtalyan arkadaş "Anadolu'dan Avrupa'ya" diye bir program yapıyorlar. Anadolu'daki lezzetleri tanımak için bütün illeri, köyleri, fabrikaları her yeri geziyorlar. Orada yemek pişiriyorlar, lezzetleri tadıyorlar.

Babasının hayrına mı yapıyor bunu sizce.

YİNE UYUYORUZ!

Dikkat edin lütfen. Türkiye'deki bazı kanallardaki bütün bu yemek programlarını yabancılar yapıyor. İngiliz'in, Alman'ın İtalyan'ın, Fransız'ın Türkiye'deki kanallarda yemek programı yapıp Anadolu'yu, Trakya'yı köy köy gezmesinin ne anlamı var. Database toplanıyor şu anda. Yine uyuyoruz. Kimse bunu komplo teorisi demesin. Fazla abartınız demesin. Komplo teorisi demesin.

Siz hiç Fransa'da yemek programı yapan bir Türk gördünüz mü televizylon kanallarında? Fransa'nın köylerini şehirlerini gezip, sanayi tesislerini, köylerini gezen?

NEREDE CEPHANELİK VAR, SİLAH DEPOSU VAR ANLATIYORLAR!

Bizim insanlarımız saf. O arkadaşlara kapılarını açıyorlar. Bütün sırlarını anlatıyorlar. Her şeylerini gösteriyorlar. Nerede askeri birlik var, nerede radar var, nerede cephane var, nerede silah deposu var; köye nasıl giriliyor, köyden nasıl çıkılıyor...

STÜDYODA PROGRAM YAPSINLAR, ANADOLU'YU GEZMESİNLER!

Bu kadar saf olmasın bu ülkenin insanları. Çok seviyorsanız o arkadaşları stüdyo programı yaptırın. Türkiye'nin her yerine gitmeleri, her yerini fişlemeleri, her yerinin databeyzini çıkarmaları, oradaki insanlarla birebir görüşmeleri gerekmiyor. Bakın Alman Vakıfları da aynı şekilde davrandı."