Gündem
23 Şub 2018 22:41 Son Güncelleme: 24 Kas 2018 02:02

Yiğit Bulut'tan NBŞ bombası! Bu çağrımdan dolayı beni öldürürler!

Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı Yiğit Bulut'tan bomba nişasta bazlı şeker açıklaması geldi.

Şeker Fabrikalarının özelleştirilmesi ile gündemin ilk sırasına NBŞ iddiaları çıktı. TRT'de yayınlanan Derin Analiz programında konuşan Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı Yiğit Bulut'dan da NBŞ ile ilgili bomba açıklamalar geldi.

NBŞ’li (Nişasta Bazlı Şeker) ürünleri almayın diyen Yiğit Bulut, “Bu çağrımdan dolayı beni öldürürler. NBŞ lobisi o kadar güçlü bir lobi ki beni öldürürler”dedi.

Şeker fabrikalarının özelleştirilmesi ile Nişasta Bazlı Şekerlere (NBŞ). dair bir çok iddia olduğunu ve korkudan kimsenin konuşmadığın söyleyen Yiğit Bulut şöyle konuştu;

"Birçok haber dolaşıyor şeker fabrikaları özelleşiyor, satılacak diye. Binlerce mesaj geldi. Diyorlar ki “NBŞ’ciler şeker fabrikalarını yok etmek istiyor”. Bu ülkede NBŞ (Nişasta Bazlı Şeker) ile savaşı başlatan ilk kişi benim. Ben NBŞ ile savaşı başlatana kadar hiçbir gazeteci konuşamamıştı konu hakkında. Halen de konuşan yok. Reklam pastası ve korkudan kimse konuşamaz.

Cumhurbaşkanı buna asla izin vermez

"Türkiye’nin çocukları gerçek şeker yiyecekse, şeker üretimi yapabilecekse ve hayatta kalması gerekiyorsa ben size şunu söylüyorum; Sayın Cumhurbaşkanımız asla böyle bir şeye izin vermez.

"Bakın dinleyen herkese sesleniyorum; Tüketimden gelen gücümüzü kullanalım. Bu ülkenin çocuklarına NBŞ mi yediriyorlar, bize NBŞ’li bir şeyler mi içiriyorlar, NBŞ mi kullanıyorlar ürünlerinde, NBŞ’li hiçbir ürünü almayın. Ne çikolatalı ürünleri, ne o şekerlemeleri, ne gazozları ne satılan NBŞ’li diğer sulu içecekleri, hiçbirini almayın.

“Bu çağrımdan dolayı beni öldürürler”

Tüketimden gelen gücünüzü kullanın; yarın sabahtan itibaren su ve ayran haricinde NBŞ kullanılan hiçbir ürünü çocuklarınıza içirmeyin. Var mısınız? Gerçek şeker kullanmanın 250 katı maliyeti var. NBŞ o kadar adi bir şey ki maliyeti 250’de 1’e düşüyor. Beni bu çağrımdan dolayı öldürürler. NBŞ lobisi o kadar güçlü bir lobi ki beni öldürürler.