Polemik & Kulis
19 Kas 2017 10:30 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 23:16

Yeşim Salkım'dan Seda Sayan ve Kerimcan Durmaz'a: Saray soytarıları,özür dileyeceksiniz!

Seda Sayan ile Uğur Arslan’ın Show TV’deki programına 1.5 ay önce çıkan Murat Şar oyuncu Hale Soygazi’nin oğlu olduğunu iddia etmişti.

Bu iddianın doğru olmadığını söylediği halde hala aynı konu gündemde kalmaya devam edince Hale Soygazi çok sinirlenip, dava açacağını belirtmişti.

67 yaşındaki Hale Soygazi önceki gün Etiler Akmerkez’deydi. Habercilerin konuya dair soruları karşısında sessiz kalmadı ve şu açıklamaları yaptı:

‘BENİ ARAMASINLAR’

“Duruşma gününü bekliyorum. DNA testine de televizyonlar değil, mahkeme karar verir. Kaldı ki, ben hiç çocuk doğurmadım. O programdan kimseyle konuşmam. Zaten kimse beni aramadı. Aramalarını da istemem. Programın sunucuları mahkemeden sonra benden özür dilemek zorunda kalacaklar!”

Hale Soygazi'nin bu açıklamalarından önce de Yeşim Salkım Seçkin Piriler ve Mehmet Coşkundeniz ile birlikte sunduğu Laf Bende Kalmasın'da, Seda Sayan'a, Hale Soygazi'ye yaptığı şeyin doğru olmadığını söylemişti.

Yeşim Salkım'ın sözlerinin ardından Seda Sayan ve Kerimcan Durmaz bir video çekip, Yeşim Salkım'a gönderme yaptı.Yeşim Salkım da Lifetime kanalındaki Laf Bende Kalmasın'da Seda Sayan'a ve Kerimcan Durmaz'a okkalı bir cevap verdi.

İşte Yeşim Salkım'ın o sözleri:

'Hayatta her şeyin bir usulü var. Her şeyin bir adabı var ve bize bunu öğreten de ailemizdir. Artık bunlar kusura bakmayın ama olayın şeyini çıkarmışlar. Benim her şeye saygım var. Kerimcan'ın cinsel tercihine de, yaşam tarzına da... Ama o yaşayış biçimi benim yaşam alanıma giriyorsa orada 'bir dur' derim. Özellikle de bu Kerimcan Durmaz'a dur denilmesi gerek. Sen bir kere kimsin? Senin bu konuda konuşmak ne haddine? Sen daha ananda babanda yokken, suya 'buğ' derken Hale Soygazi diye bir kadın vardı ve biz onun filmlerini izlerdik. Bu ülkede herkesi saygıya davet ediyorum. Reyting alacağız, marka kıyafetler alacağız, gezeceğiz, tozacağız, lüks yaşayacağız, şöhret olacağız diye insanlara böyle şeyler yapamazsınız.

'SEDA SAYAN YAŞINA GÖRE DAVRANMIYOR'

Bana ne mutlu ki ailem bana haddimi bilmeyi öğretmiş. Bunu yaparak itici oluyorsunuz. Ben önceden Seda Sayan'ı çok severdim ama artık sevemiyorum. Çünkü yaşının gerektirdiği gibi yaşamıyor. Bakın koskoca Madonna bile duruldu. Ben artık size yaşınıza uygun davranarak yaşamayı uygun görüyorum. Yanınıza aldığınız insanlara gelince size hiç yakışmıyor. Çünkü sizin aslanlar gibi bir erkek evladınız var. Kerimcan oğlunuz yaşında. Siz çocuğunuzun her yaptığını onaylıyor musunuz? Ayrıca ciddi bir program sunuyorsunuz. Biraz ciddiyetiniz olsun. Bakın Müge Anlı'ya hiç böyle şeyler yapıyor mu? Avrupa'ya gidiyorsunuz ya hani kıyafet alacağınıza bir şeyler öğrenin ordan. Nimeti kötüye kullananlardansınız. Yanacaksınız. Hani eskiden saray soytarıları vardı bilir misiniz? Kralı güldürmek için... İşte sizin de onlardan farkınız kalmadı. Ama halk sizi gereken yere koyacaktır. Hepiniz özür dileyeceksiniz.'