Magazin
19 Kas 2018 23:19 Son Güncelleme: 24 Kas 2018 02:59

Yeşim Salkım canlı yayında Gülben Ergen'e meydan okudu! Kasetlerini izledim!

Yeşim Salkım, Beyaz TV'deki Söylemezsem Olmaz programına bağlanarak Gülben Ergen'i yerden yere vurdu.

Beyaz TV'de ekranlara gelen Söylemezsem Olmaz programına katılan Yeşim Salkım Gülben Ergen'le ilgili bomba açıklamalar yaptı. Eski eşi Hakan Uzan ile Gülben Ergen'in beraberliklerini bir kez daha canlı yayında net bir şekilde açıklayan Salkım "Ayrıldığım eşim Hakan Uzan beni karşısına aldı, bir hata yaptım dedi ve Gülben Ergen ile birlikte olduğunu söyledi."

O dönem Reha Muhtar'a bağlandığını söyleyen Salkım Gülben Ergen ile ilgili " Ona kasetini sorun dedim. Osman Yağmurdereli, Kadir İnanır ve herkesin bildiği kaseti. O dönem o kasetten 3 tane varmış bir tanesi de eski eşim Hakan Uzan'da bulunuyordu, ben ve oradaki herkes o kaseti izledi" açıklamalarında bulundu.

Yeşim Salkım Gülben Ergen'in eski sevgilisi Tolga Duğles ila 1 ay önce buluştuğunu söyleyerek " Bir ay önce Tolga Duğles ile buluştum. Karşılıklı oturdum konuştum kahve içtim. Her şeyi biliyorum ama söyleyemeyeceğim şeyler var. Şu kadarını söyleyeyim, bildiğimi bil Gülben Ergen! Ben Tolga Duğles ile karşılıklı oturdum konuştum. Nerede ev kiraladığını, burada nerede yaşadığını da biliyorum Tolga'nın. Kızının senin hakkında ne düşündüğünü de biliyorum." diyerek Gülben Ergen'e canlı yayında meydan okudu.