Magazin
30 Eyl 2018 12:02 Son Güncelleme: 24 Kas 2018 02:53

Yeşilçam'ın usta oyuncusu evinde ölü bulundu!

Yeşilçam'ın ünlü oyuncusu Kemal İnci evinde ölü bulundu, İnci'nin kalp krizi sebebiyle öldüğü tahmin ediliyor.

Yalnızlar Rıhtımı adlı şarkının da söz yazarı ve bestecisi olan Yeşilçam'ın usta oyuncusu Kemal İnci vefat etti.

85 yaşındaki oyuncu İzmir'deki evinde ölü bulundu. Daha önce kanser tedavisi gören İnci'nin kalp krizinden vefat ettiği tahmin ettiği öğrenildi.

Aile yakınlarının da evine koştuğu oyuncunun son yıllarda rol aldığı rol aldığı filmler arasında Eşkıya, Hokkabaz, Kabadayı, Düğün Dernek de yer alıyor.

İnci ayrıca Türkan Şoray ve Şener Şen’in başrolünü oynadığı İkinci Bahar dizisinde de canlandırdığı Besim karakteriyle de hafızalarda yer etmişti.



KEMAL İNCİ KİMDİR?

Kemal İnci, 15 Mayıs 1933 tarihinde Adana'da doğmuştur. Yeşilçam'ın kötü adam rollerinin unutulmaz ismi Bilal İnci'nin ağabeyidir. Ortaokuldan mezun olduktan sonra çadır ve gezici tiyatrolarda çalışmaya başladı. Daha sonra Yeşilçam setlerinde işçilik yapan Kemal İnci, bir süre sonra yönetmen olarak filmler çekmeye başladı.

Set işçiliğinden sonra 1964 yılında yönetmen olarak çalışmaya başladı ama bununla da yetinmeyerek filmlerde rol alarak oynamaya başladı.

1966 yılında da kardeşi Bilal İnci'yi de sinema oyuncusu yapmıştır. Kemal İnci, 1963 yılında evlendi, 46 yıl sonra 2009 yılında boşandı.

Kemal İnci, kendine bir eş bulmak için 24 Mayıs 2015 tarihinde Fox Tv'de yayınlanmakta olan Esra Erol'un evlilik programına katıldı.