Gündem
03 Ara 2016 11:22 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 22:13

Yeşil Nokta Basın Ödülleri sahiplerini buldu

'Geleneksel 4. Yeşil Nokta Basın Ödülleri' dün Levent'teki Wyndham Grand Otel'de düzenlenen törenle sahiplerini buldu.

ÇEVKO tarafından düzenlenen, Türkiye önde gelen sanayi şirketlerinin yarıştığı 'Yeşil Nokta Sanayi Ödülleri' ile çevreci haberlere öncelik veren basın kuruluşlarına yönelik verilen 'Geleneksel 4. Yeşil Nokta Basın Ödülleri' dün Levent'teki Wyndham Grand Otel'de düzenlenen törenle sahiplerini buldu.

ÇEVKO Yönetim Kurulu Başkanı Okyar Yayalar ve yönetim kurulu üyelerinin evsahipliğinde düzenlenen törene davetliler katıldı.

İşte, çevre haberlerine, kamuoyunu geri dönüşüm konusunda bilgilendirmeye öncelik veren basın yayın kuruluşları...

Törende, ayrıca bu yıl 4. düzenlenen “Geleneksel Yeşil Nokta Basın Ödülleri” kapsamında; çevre ve geri dönüşüm konusuna duyarlılık gösteren, bu konuda kamuoyunu bilgilendirmeye öncelik veren haberleriyle öne çıkan basın yayın kuruluşlarına da ödülleri verildi.

TV kanalları arasında CNN Türk TV; gazete kategorisinde Dünya Gazetesi; radyo kategorisinde TRT Radyo 1’de yayınlanan “Çevreci Yaklaşım” programı Yeşil Nokta ödülü kazanırken; dergi kategorisinde Ambalaj Dünyası, haber ajansı alanında Doğan Haber Ajansı (DHA), internet haberde ise Yeşilist.com kategorisinde ödüle hak kazandı.

ÇEVKO Vakfı’nın her yıl T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı iş birliği ile yaptığı; geri dönüşüm bilincini geliştirmek hedefi ile tüm Türkiye genelindeki TV kanallarına sunduğu ve gönüllülük esasına dayalı olarak yayınlanan kamu spot filmine en çok yer veren LİG TV ise “Yeşil Nokta 2016 Özel Ödülü”nün sahibi oldu.