Medya
16 Kas 2016 14:59 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 21:40

Yeniçağ yazarı gözlerden kaçan ayrıntıyı yazdı: Acun Ilıcalı'dan alkışlık hareket!

O Ses Türkiye, TV 8'in bir başka yapımı Güle Güle Oturun'la işbirliği yapıp, ihtiyaç sahibi bir vatandaşın evini yeniledi.

Yeniçağ gazetesi yazarı Burhan Ayeri, gözlerden kaçan bir ayrıntıyı gündeme getirdi.

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu TV8'in reyting rekortmeni yapımı O Ses Türkiye, kanalın diğer bir programı olan Güle Güle Oturun ile işbirliği yaptı ve 15 yaşındaki bir kızın dileğini yerine getirip ablasının evini yeniletti.

Ayeri, Acun Ilıcalı'nın kız kardeşlerin tüm eğitim masraflarını karşılama sözü verip, okul bittikten sonra da TV 8'de iş sözü vermesini alkışladı.

İşte Burhan Ayeri'nin o yazısı:

SOSYAL SORUMLULUK...


O Ses Türkiye'de, aynı kanalın bir başka yapımı Güle Güle Oturun iş birliği yaşandı. 15 yaşındaki kız kardeşin çabası ablasının oturduğu yeri yeniletti. Hadise ev eşyalarını temin etti. Acun Ilıcalı kızlara ömür boyu "Eğitim Bursu" teminatı verdi. En güzel vaadi ise "Mezuniyet sonrası inşallah bizde çalışırsınız" şeklindeydi.

Aynı yayın içinde kılık kıyafetlerin devamlı değişmesine alıştık. Yarışmacı sırasının montajla yapılması doğal. Ancak Saçlı Gökhan ile Kabak Kafalı Gökhan peş peşe görününce tuhaf olmakta.

HÜSRANLARDAN DERS ALMAYANLARIN SAYISI HIZ KESMİYOR

TV 8'deki hüsranlardan ders almayanların sayısının hız kesmediğini görmek üzüntü veriyor. Aday "Annemin yapamadığını ben yapacağım" diyerek sahneye çıkıyor. Baştan sona detone okuyor. Dönen yok. Kafasını öne eğip gidiyor. Bu kafadaki gençlere tavsiyem mütevazı olmaları. En azından hadlerini bilerek konuşmalılar. Şuna inansınlar ki onların düşüşüne ekran başındaki izleyici bile üzülüyor. Bir de sözünü ettikleri annelerinin durumunu düşünün.