Polemik & Kulis
27 Kas 2015 16:07 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 18:12

Yeni Yüzyıl'ın internet sitesi hangi isme emanet?

Yeni Yüzyıl Gazetesi internet sitesinin yazı işleri müdürlüğü görevine ekonomi basınının tanınmış ismi getirildi.

Haliç Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Av. Mansur Topçuoğlu'nun Yeni Yüzyıl'ın isim hakkını almasıyla birlikte gazete yeniden yayın hayatına atılmıştı. 

İnternet sitesi Hakan Göksel'e emanet

16 yıl aradan sonra 5 Kasım'da ilk sayısıyla okuyucularla buluşan Yeni Yüzyıl gazetesi, internet sitesinin yazı işleri müdürlüğüne Hakan Göksel'i getirdi.

Haber7.com'da 5 yıldır Sorumlu Ekonomi Editörlüğü görevini yürütürken, aynı grup bünyesinde kurulan ulkehaber.com'a Genel Yayın Yönetmeni olarak atanan, ödüllü gazeteci Hakan Göksel, Gazi Üniversitesi İletişim Fakültesi'nden mezun.

Göksel, Aydın Doğan Vakfı 13. Genç İletişimciler Yarışmasında Strateji Dalı Birincilik Ödülü, 2010 LASİAD Sektöre Katkı Ödülü, 2011 Ekonomi Gazetecileri Derneği (EGD) İnternet Kategorisi En İyi Haber Ödülü, Türkiye Deri Konfeksiyoncuları Derneği (TDKD) Sektöre Katkı Ödülü ve Müstakil sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Ekonomi Basını Başarı Ödüllleri Röportaj ödülü, 2012 yılında Medya Etik Konseyi Medya Etik Ödülü ve 2013 yılında ise İstanbul İhracatçılar Birliği (İİB) Sektöre Katkı Ödülü'ne sahip oldu.Uzun süre Haber7.com, Ulkehaber.com'da köşe yazıları yazan Göksel'in İzdiham Kültür Sanat dergisinde de denemeler kaleme alıyor.



İLK TÜRKÇE ADRES
Hakan Göksel, Türkiye'de haber siteleri içerisinde ilk Türkçe adresi kullanan Yeni Yüzyıl Gazetesi'nin İnternet sitesi www.yeniyüzyıl.com.tr 'nin haber siteleri arasında 'Şampiyonlar Ligi'ne çıkması için ter dökecek.