Medya
29 Tem 2014 09:56 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:30

Yeni Şafak yazarı o maçı hatırlattı:Hakan Şükür futbolcuyken de sahteydi!

Salih Tuna bugünkü yazısında Hakan Şükür'ün futbolculuk dönemini çok sert ifadelerle hatırlattı.

AK Parti ile Cemaat arasındaki kavgadan sonra partisinden istifa ederek bağımsız vekil olarak "milletvekilliği" yapmaya başlayan Hakan Şükür'e çok sert bir eleştiri geldi.

YILLAR ÖNCEKİ MAÇI HATIRLATTI

Yeni Şafak yazarı Salih Tuna, Ali Sami Yen Stadı'nda Galatasaray ile Kocaelispor arasında oynana ve Hakan Şükür'ün kendini yere attığını ve bu şekilde Galatasaray'a bir penaltı kazandırdığını hatırlattı.

İşte Salih Tuna'nın yazısındaki o bölüm:

Galatasaray'ın Kocaelispor'la Ali Sami Yen'deki Türkiye Kupası final maçıydı galiba. Hakan Şükür maçın son dakikasında, kale direğinin iki metre yanından auta gitmekte olan topun ardından demarke vaziyette koşarken kendini yere bırakıverince hakem 'caart' penaltı çaldı.

"EMEK HIRSIZLIĞININ FOTOĞRAFI"

Hakan Şükür çok sevinmiş, takımı da elenmekten son dakikada kurtulmuştu... Aradan onca yıl geçse de, 'sahtekarlığın' ve 'emek hırsızlığının' fotoğrafı mesabesindeki o pozisyon gözlerimin önünden hiç gitmedi.

"HİÇ BİR ZAMAN GÜVEN VERMEDİ"

Bundan 3 yıl önce AK Parti İstanbul İl Teşkilatı'nın verdiği iftar yemeğinde aynı masadaydık. 'Nasılsın Salih abi' derken son derece beyefendi ve mütevazıydı ama nedense benim gözümde hiçbir zaman itimat telkin etmedi.